Göteborg

Hej på er. Hoppas att ni mår bra. Själv mår man inget vidare alltså. Det händer det ena och det andra och så är allt så konstigt. Allt och alla är väldigt konstigt just nu. Men mer om det en annan gång.

I veckan som var så var jag i Göteborg pga att det skulle bli upp till 30 grader nästan här i Kalmar. Och utav det jag har hört så är jag riktigt glad att jag drog iväg. För luften stod stilla och det va sjukt kvavt och kokhett varmt. TÄNK vad jag hade gnällt på dom med pool om jag inte hade dragit till Göteborg 😉

vi kom till Göteborg vid lunchtid och det första man gjorde var att man däckade i sängen på hotellrummet. Hade ju inte sovit bra på nån månad snart efter man bodde hos en kompis. Men nu hade jag AC på rummet och så. So överlevde och så hade vi inte mer än 19 grader varmt ute OCH LUFT!!!😁


förstår ni hur gott man sov i denna säng? 😁bildbeviset kommer 👇🏻

Sen blev det båttur och så restaurangbesök på Sjöporten som är mitt favoritställe 😊

Och här får ni fler bilder. Det var utflyter hit och dit och ja. Jag trivs så bra i Göteborg. Mitt andra hem som jag brukar säga!

Men har ni missat? Vår Andra Avenyn trailer kom i lördags! Gå in och kika på den vet jag! Sebbe och Carro 😊

men nu avslutar jag bloggandet för idag. Det blev väl inte så värst mycket just nu. Men eftersom man inte mår 100% bra just nu så orkar jag inte skriva så mycket. Men det kan ju va kul att se bilder iaf 🙂

ps. Miss Li ”Starkare”- den låten är förbaskat bra!

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg! Här handlar det om allt möjligt mellan himmel och jord, hundar och resor och lite om min diagnos ”autism”, om hur det är att leva med det i olika situationer i livet.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Göteborg

  1. ellenlundis skriver:

    Den där hunden var bra söt! 🙂
    Har du någon offentlig instagram , som man kan följa?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *