AUGUSTI och vändningar på G 🦋💚🍀

Ä-N-T-L-I-G-E-N!!!!!!!!
Nu är det fasen äntligen augusti, och som man har längtat. – nu är det verkligen SNART SNART SNART det är när dagarna vänder! Märkte senast igår att solen börjar försvinna från lägenheten redan vid 21-tiden nu, och det blir jättebra! Skönt! MEN det hindrar inte mej till att flytta. – jag menar då att jag väntar besked om en lägenhet, en tvåa. Men får helt enkelt se hur det blir. Men har som mål att va borta härifrån innan nästa sommar med tanke på hur man verkligen lider av värmen.

I tisdags var jag iväg en sväng till Norra Öland och då passade jag på att fota en hel del till min Instagram: Lovisun92 

Först drog man till Långe Erik och gick ett varv där, sedan en sväng till Byxelkrok och fikade. Sedan vidare till Skäftekärr och Thujaskogen och avslutade med Borgholm 🍀

Det finns massa fina bilder där (enligt mej iaf, hehe) med mat, views med mer. Här är lite smak på vad som kan synas på Instagram 😊 👇🏻

Jag TROR det är bättre kvalité inne på själva Instagram än här, men ja. Får hoppas det syns någorlunda iaf.!

I helgen var tanken att jah och Sebbe skulle åka till Malmö, men det blev det ju inte då Milou kom istället, och det är lätt värt det för hon och Wilda prioriterar jag extremt mycket före allt och alla ❤️

Och denna vecka som pågår just nu har vart extremt jobbig… ångest pga värmen om ngt för jag vet hur illa det kan gå… men just nu är det rätt svalt hemma eftersom det blåser storm uppe hos mej, så idag är det ok.! Och i helgen ska det bli PLÅGSAMT 26- 28 grader, men då tänkte jag dra till Öland och ta en heldag i poolen, och även på söndagen också är tanken. Beror på lite, men om det är pga värmen så blire såhär!

Och i morse fick jag veta att älskade spinningpasset kommer tillbaka 😍 som man längtat! Men riktigt synd att cirkelgymmet inte är kvar, just nu. Men får bara hoppas på att det också kommer tillbaka. Det har ju också sina förklaringar och det ska ju kännas bra att göra 2 saker osv.- ja, mer om det berättar jag inte.

usch. Snart är det bara 1 vecka kvar tills min kompis följer med mej till läkaren. – dags för ny medicinering, och jag är rädd. Det ska jag säga att jag är, med tanke på vad som hänt i sommar….

Men jag tror på att detta var fel period i somras nu, men jah tror mer på att detta kommer funka bättre eftersom det blir rutiner i det hela och massa nytt. Alltså. Friskis mitt emot min lägenhet öppnar ju nu den 25:de, sen kommer det komma en liten liten kiosk här på andra sidan byggnaden, så det börjar ju ändå sättas lite fart här ute i ”skogen” som jag tidigare har sagt. Och Friskis har AC så kan smita dit när det är som jobbigast hemma i lägenheten 😂

mer kan ni läsa i tidigare inlägg.

men nu har jag riktigt skallevärk och tänkte faktiskt ta och sova lite nu.

Hare 🦋

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg! Här handlar det om allt möjligt mellan himmel och jord, hundar och resor och lite om min diagnos ”autism”, om hur det är att leva med det i olika situationer i livet.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till AUGUSTI och vändningar på G 🦋💚🍀

  1. Friskare skriver:

    Stenarna ser ut som en liten arme med gubbar! Ja, när det vänder är det skönt. Nu är det inte så lång tid till första snön igen.

  2. ellenlundis skriver:

    Otroligt fina foton!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *