Ny lĂ€genhet 🏠

Halloj Livboj!

Jag har knappt orkat skriva senaste veckan dÄ det har varit sÄ mycket med flytten. Men nu Àr det mesta uppackat ur lÄdorna och mycket har kommit pÄ plats. Men det Àr inte 100% klart Ànnu. Men men. En vecka har man bott hÀr nu och jag har faktiskt sovit sÄ otroligt gott dessa nÀtter som man bott hÀr, sÄ jag hoppas den bra nattsömnen hÄller i sej nu. För det Àr INGENTING som stör mej tidigt pÄ morgnarna vid 06.20 Fram till typ 20.30- tiden lÀngre och lördagar 09.00.
Jag vaknar utvilad. Ingen molande huvudvÀrk eller konstant Ängest pÄ kvÀllarna inför morgondagen pga buller osv.!- sÄ gott! LÀngtar mer till kvÀllarna Ä lÀggdags numera för att jag vet att jag fÄr sova!

Det va iaf i tisdags förra veckan jag hĂ€mtade nycklarna. Min bestie kom Ă€ven förbi med mörklĂ€ggningsgardiner som jag fick till sovrummet Ă„ sĂ„ lite mat fick jag med ocksĂ„. SĂ„ snĂ€llt 💞

men nu har det inte blivit sĂ„ mycket med sovmorgon de senaste dagarna. Har haft flyttstĂ€d en morgon, slutbesiktning och pĂ„ torsdag spinning pĂ„ fm sĂ„ det blir vĂ€l inte förrĂ€n pĂ„ fredag jag slipper vĂ€ckarklockan 😂👍

men men. Jag gnĂ€ller inte (Ă€nnu) hĂ€r. LĂ€genheten och balkongen Ă€r sĂ„ skön att va pĂ„/i eftersom det inte heller Ă€r kokhett och gassande sol frĂ„n tidig morgon till sen kvĂ€ll â˜ș

Nu ska jag sova. Är helt slut. Var Ă„ trĂ€nade igĂ„r. Indoor Walking distans, och idag hade min bestie sitt spinningpass, det nya Soft passet. Lite skönare Ă€n det intensiva som hon kör pĂ„ torsdagar 😂 men det Ă€r bra. PĂ„ torsdag kör hon tvĂ„ intensivpass spinning, sĂ„ det Ă€r bra att ha en bestie som kickar en med trĂ€ningen đŸ€Ș

Nya lĂ€genheten kommer det bilder pĂ„ nĂ€r det Ă€r klart â˜ș Men ett litet smakprov 👍

Kod för att importera min blogg till Nouw: 3150528098

Om Carro Eriksson

Hej och vĂ€lkomna till min blogg! HĂ€r handlar det om allt möjligt mellan himmel och jord, hundar och resor och lite om min diagnos ”autism”, om hur det Ă€r att leva med det i olika situationer i livet.
Det hÀr inlÀgget postades i Uncategorized och har mÀrkts med etiketterna , , . BokmÀrk permalÀnken.

En kommentar till Ny lĂ€genhet 🏠

  1. ellenlundis skriver:

    Grattis till lĂ€genheten! 🙂
    Ska du byta blogg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *