Nya brillor || Agneta Sjödins tröja har anlänt || Årets första snö

Hej hej!!!

Hoppas att allt är bra. Nu har jag vart borta nån dag sådär från bloggen..- och det är ju som många vet, jag har sedan slutet av 2015 blivit diagnostiserad ”utmattningsdepression” och det gör mej utbränd i många situationer och stunder under livet, och det är INTE lätt att komma ut detta, och pga av det som händer med alla påhopp osv så ja…

I går började träningen regelbundet igen och rutinerna börjar komma igång igen. Gårdagen var jag helt low men det kändes bättre efter att ha kommit iväg till passet, och det är skönt att nån frågar hur det är, så det är Friskis som är min plats i hjärtat 😊

Även idag har jag vart iväg och tränat, vilket var skönt! Men efteråt kändes det lite jobbigt med andningen igen (vilket jag ska kolla upp snart), och det blev att jag inte vågade gå ner för trappen själv. Jag var så yr… 🙄 som tur fick jag sällskap ner sedan. – kände att jag var tvungen att fråga, för att gå ner för en trapp och vara yr, nja. Det går inte, jag vågar inte fast det finns räcken. Jag vill ha nån bredvid mej i fall det skulle hända att man slinter eller så. Men det löste sej med det- medmänniskor är bäst ♥️♥️♥️

Imorgon ska jag testa på Spinning. Ett kort distanspass och sedan väg och till ishallen 😊

Idag så kom även min tröja som kommer från min vän Agneta Sjödin ♥️ jag vet inte till vilket sammanhang jag ska ha tröjan då den är så speciell, det är från henne liksom ♥️♥️♥️

Nu hoppas jag också att snön stannar. Jag blev så glad näe den äntligen kom nu ikväll 😍

Vad tycker ni om mina brillor? Själv är jag supernöjd 😊

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Men även så kommer ni få följa med mej i livet tillsammans med mina hundar där vi tränar ihop, åker på utställningar och är ute på äventyr på resor till mestadels Göteborg och kanske till och med får följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn Dokumentären som jag och en kompis jobbar med, och även en del youtubearbete presenteras här tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gärna! :) Träning och viktnedgång är ett av mina största mål, så lite nytt i bloggen är det också. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *