Jag fattar inte…. đŸ€” ||

Hej pÄ er.

Herregud vad jag har sovit detta dygn. Wilda har vart dĂ„lig och det blev inte mycket sömn lördag – söndagen. HjĂ€rnspöken slog till och sĂ„, men efter ett pass pĂ„ Friskis i söndags, alltsĂ„ igĂ„r, sĂ„ kĂ€ndes det bĂ€ttre Ă„tminstone.

Idag har vi vilat och sĂ„ har vi kollat lite pĂ„ film jag och hundarna. Ingen trĂ€ning idag, men imorgon drar jag igĂ„ng igen 😁

Jag sitter Ă€ven och funderar pĂ„ en sak. Om man kastrerar sej, alltsĂ„ sterilisera sej, varför fĂ„r man Ă€ndĂ„ mens? Jag tĂ€nkte att det Ă€r som med hundar, att man blir kvitt mensen? Men tydligen var det inte sĂ„… 🙄 kan man göra ingrepp och ta bort livmoder och ALLT sĂ„ som man gör med en hund?

Jag vet att det Ă€r knasiga tankar, men jag undrar! KĂ€nner mej som ”grubbelsmurfen” 😂

Men om nĂ„gon har svar pĂ„ detta, sĂ„ slĂ€ng gĂ€rna ner en kommentar 😁

Jag minns inte om jag skrev för nĂ„gra dagar sedan att jag satsar pĂ„ att gĂ„ ner 1 kg/ vecka? Hur eller hur sĂ„ har jag lyckats. FrĂ„n förra mĂ„ndagen till Idag sĂ„ har jag lyckats med att gĂ„ ner 2.5 kg đŸ˜± Ledaren i fredags sa att jag verkade ha gĂ„tt ner lite nu igen, och ja, hon hade rĂ€tt. SĂ„ jag Ă€r glad över att hon uppmĂ€rksammade det 😊

Men nu sÄ ska jag ner 1 kg till nÀsta mÄndag!!! Om det blir mer som denna gÄng, ja, det Àr ju Ànnu bÀttre!

SĂ„ mitt trĂ€ningsschema Ă€r som förra, nĂ€stan. Inget pass idag blev det, men det blir i alla fall favorit IW-pass imorgon, onsdag blir det spinning, torsdag blir det Cirkelfys OM jag kommer med, annars blir det vĂ€l spinning dĂ„ ocksĂ„ đŸ€Ł och fredag Ă€r det favoritpasset igen, medel jympan och lördag Ă€r det tĂ€nkt att gĂ„ 1.5 mil igen och söndag Ă€r det Core đŸ’Ș

Jag har verkligen börjat hitta en trÀningsform som kanske fungerar, en varierad ocksÄ sÄ man inte blir allt för överbelastad och skadad!

Men nu ska jag vila, kolla pĂ„ Idrottsgalan dĂ„ bĂ€sta Kristin Kaspersen leder programmet, och sĂ„ ska jag kolla offerten med persienner till lĂ€genheten 😊

MÄ bÀst!!

Om Carro Eriksson

Hej och vÀlkomna till min blogg. I denna blogg fÄr ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det Àr att leva med detta i en vÀrld med utmattningsdepression och psykisk ohÀlsa. Men Àven sÄ kommer ni fÄ följa med mej i livet tillsammans med mina hundar dÀr vi trÀnar ihop, Äker pÄ utstÀllningar och Àr ute pÄ Àventyr pÄ resor till mestadels Göteborg och kanske till och med fÄr följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn DokumentÀren som jag och en kompis jobbar med, och Àven en del youtubearbete presenteras hÀr tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gÀrna! :) TrÀning och viktnedgÄng Àr ett av mina största mÄl, sÄ lite nytt i bloggen Àr det ocksÄ. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det hÀr inlÀgget postades i Uncategorized och har mÀrkts med etiketterna , , , , , , , , , . BokmÀrk permalÀnken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *