Träningen ger resultat || mobbning

Hej på er. Visst är det sjukt hur kroppen verkligen kan börja tänka om, att göra rätt ifrån sej? …….. eller är det nog jag som börjar dra igång på allvar och vara riktigt duktig! – här ser man verkligen skillnad. Augusti VS november VS januari 💪 om man börjar från förra månaden och om jag klarar- 1 kg nästa vecka så har jag då lyckats gå ner 5 kg på 3 veckor, och det är vad jag satsar på! Men jag ska inte ropa Hej ännu. Måste i åtanke från min favoritledares och mitt samtal i fredags att det KAN stanna upp och det kan ge bakslag, men det är ändå bara att kämpa..  nu är jag även i min ägglossningsperiod vilket kommer göra min träning mer svårare, men det kommer ge mer resultat efter kommande menstruation, så det finns fördelar i nackdelar. Men jag hoppas på att jag kommer ner på -5 kg innan menstruationen drar igång om några veckor, för man förbränner nästan dubbelt så mycket när man i den perioden också.. så där har vi tjejer ngt som påverkar positivt 👍

Idag så hoppade jag på spinningcykeln igen. Jag har så ont i rumpan igen efter det passet sen sist, men jag tror min rumpa blev lite mer van denna omgång, för idag har jag inte lika ont som sist, men ska inte säga för mycket. – imorgon ska jag upp på sadeln igen!!! AJ AJ AJ!! 🤣

sedan var jag och Sebbe i ishallen, det va trevligt men denna gång var det inte lika kul eftersom det var några skolklasser där och jag blir så nojig när det kommer till skolor överhuvudtaget… jag är rädd för att bli utittad, mobbad osv. Fast jag inte tillhör dom.

Tyvärr bevittnade jag ett gäng som mobbade en kille, men jag försökte göra ljud ifrån mej så De reagerade men de sket i det, och jag är ju rädd att de ska ge sej på mej, de gav sej på Sebbe…

Nu ska  jag gå 3 km med hundarna. Har ångest över att jag åt en subway nyss. Men den är inte hela världen, men ångrar den som fan!!!!! Känner mej deprimerad och äcklig 😭

Må gott!!

Ps om nån vill följa min viktresa så finns det en öppen profil på Instagram där jag heter  ”herbalife_is_my_way” – utan citattecken 😄

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *