– 5 kg BORTA!!!! || Firat 3-Ă„rsdag 🎈

JA!!!! ni ser helt rĂ€tt!!! Denna symbol anvĂ€nder jag pĂ„ min Instagramkonto ”Herbalife_is_my_way” och den lĂ„ser jag upp nĂ€r jag har nĂ„tt mitt delmĂ„l, jag har 6 stycken hĂ€nglĂ„s tror jag som jag ska lĂ„sa upp, inget 100% pĂ„ rak arm nu hur mĂ„nga, MEN IDAG sĂ„ lyckades jag lĂ„sa upp ETT hĂ€nglĂ„s som jag hade delmĂ„let -5 kg att lĂ„sa upp đŸ’Ș

Jag Ă€r nĂ€stan chockad över hur snabbt det gick att gĂ„ ner 3 kg pĂ„ tvĂ„ veckor!!! 2 kg tappade jag mellan augusti och november.  Men det Ă€r bara att kĂ€mpa. Jag ska nĂ„ – 10 kg som Ă€r nĂ€sta viktlĂ„s att lĂ„sa upp. – det Ă€r redan nu psykiskt kĂ€mpigt men jag ska klara det! ”BĂ„de stora och smĂ„ steg rĂ€knas” OCH ”Allt gĂ„r med lite vilja”. 

Idag har jag Ă€ven fĂ„tt en blombukett. Massa fina tulpaner. SĂ„ nu pryder dessa mitt köksbord 😍 jag vet inte vem som har skickat dom, men jag Ă€r tacksam och glad över att jag har fĂ„tt dom!!

IkvĂ€ll var det trĂ€ning igen. SĂ„ mycket som jag Ă€lskar detta pass, jag blir sĂ„ glad och min psykiska ohĂ€lsa kopplas bort. Jag mĂ„r sĂ„ bra!!! LĂ„ter sĂ€kert som tjat, men med min diagnos sĂ„ gĂ„r mina tankar och kĂ€nslor till ”ting” och jag mĂ„r bra av ett pass för man fĂ„r en pusch av ledare och musiken kommer man in i andra tankar, alltsĂ„ kopplat man bort allt negativt đŸ€—

Sebbe och jag har Ă€ven firat vĂ„r 3 Ă„rsdag idag. För tre Ă„r sedan trĂ€ffades vi, och detta endast vĂ€nskap. Vilket vi firade med thai silk i stan. Trevligt 🎊

Ha det gött

Om Carro Eriksson

Hej och vÀlkomna till min blogg. I denna blogg fÄr ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det Àr att leva med detta i en vÀrld med utmattningsdepression och psykisk ohÀlsa. Men Àven sÄ kommer ni fÄ följa med mej i livet tillsammans med mina hundar dÀr vi trÀnar ihop, Äker pÄ utstÀllningar och Àr ute pÄ Àventyr pÄ resor till mestadels Göteborg och kanske till och med fÄr följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn DokumentÀren som jag och en kompis jobbar med, och Àven en del youtubearbete presenteras hÀr tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gÀrna! :) TrÀning och viktnedgÄng Àr ett av mina största mÄl, sÄ lite nytt i bloggen Àr det ocksÄ. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det hÀr inlÀgget postades i Uncategorized och har mÀrkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . BokmÀrk permalÀnken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *