– 5 kg BORTA!!!! || Firat 3-Ă„rsdag 🎈

JA!!!! ni ser helt rĂ€tt!!! Denna symbol anvĂ€nder jag pĂ„ min Instagramkonto ”Herbalife_is_my_way” och den lĂ„ser jag upp nĂ€r jag har nĂ„tt mitt delmĂ„l, jag har 6 stycken hĂ€nglĂ„s tror jag som jag ska lĂ„sa upp, inget 100% pĂ„ rak arm nu hur mĂ„nga, MEN IDAG sĂ„ lyckades jag lĂ„sa upp ETT hĂ€nglĂ„s som jag hade delmĂ„let -5 kg att lĂ„sa upp đŸ’Ș

Jag Ă€r nĂ€stan chockad över hur snabbt det gick att gĂ„ ner 3 kg pĂ„ tvĂ„ veckor!!! 2 kg tappade jag mellan augusti och november.  Men det Ă€r bara att kĂ€mpa. Jag ska nĂ„ – 10 kg som Ă€r nĂ€sta viktlĂ„s att lĂ„sa upp. – det Ă€r redan nu psykiskt kĂ€mpigt men jag ska klara det! ”BĂ„de stora och smĂ„ steg rĂ€knas” OCH ”Allt gĂ„r med lite vilja”. 

Idag har jag Ă€ven fĂ„tt en blombukett. Massa fina tulpaner. SĂ„ nu pryder dessa mitt köksbord 😍 jag vet inte vem som har skickat dom, men jag Ă€r tacksam och glad över att jag har fĂ„tt dom!!

IkvĂ€ll var det trĂ€ning igen. SĂ„ mycket som jag Ă€lskar detta pass, jag blir sĂ„ glad och min psykiska ohĂ€lsa kopplas bort. Jag mĂ„r sĂ„ bra!!! LĂ„ter sĂ€kert som tjat, men med min diagnos sĂ„ gĂ„r mina tankar och kĂ€nslor till ”ting” och jag mĂ„r bra av ett pass för man fĂ„r en pusch av ledare och musiken kommer man in i andra tankar, alltsĂ„ kopplat man bort allt negativt đŸ€—

Sebbe och jag har Ă€ven firat vĂ„r 3 Ă„rsdag idag. För tre Ă„r sedan trĂ€ffades vi, och detta endast vĂ€nskap. Vilket vi firade med thai silk i stan. Trevligt 🎊

Ha det gött

Om Carro Eriksson

Hej och vĂ€lkomna till min blogg! HĂ€r uppdateras det om allt frĂ„n min vardag och om hur det ibland Ă€r att leva med psykisk ohĂ€lsa och diagnosen "Attypisk Autism" som orsakar bĂ„de motgĂ„ngar och svĂ„righeter i mitt liv. Men sĂ„klart hĂ„lls humöret uppe pĂ„ bloggen sĂ„ gott det gĂ„r ✌
Det hÀr inlÀgget postades i Uncategorized och har mÀrkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . BokmÀrk permalÀnken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *