Slog i huvudet…. 😓|| tankar om Friskis || Plexiglasbur

Hej pÄ er!

Äntligen har snön kommit för att stanna….. Hoppas jag. Hundarna Ă€r helt galna i snö och de leker sĂ„ snön sprutar runt dom, och mej, för jag Ă€lskar snö och Ă€lskar att leka med hundarna i snön. Vi kastar snöbollar och rullar oss och sĂ„. Hundarna tycker verkligen om det. SĂ„ jag hoppas att snön stannar till mars/ april Ă„tminstone, som förra Ă„ret, fast det kanske inte Ă€r sĂ„ troligt att det gör, men det Ă€r i alla fall pĂ„ att hoppas 🙏

ViktnedgĂ„ngen gĂ„r sakta men sĂ€kert. Men nu har det blivit lite trögt. Och det har ju med Ă€gglossning och sĂ„nt skit med att göra. Men det kommer nog lossna snart. Vikten alltsĂ„. Det kan ju va att det stannar till innan det rasslar pĂ„ igen. SĂ„ jag hoppas det inte dröjer allt för lĂ€nge innan det trillar ner igen. – de senaste dagarna har det vart Core, IW och spinning nĂ€e det gĂ€ller trĂ€ningen..SĂ„ det Ă€r bara att fortsĂ€tta kĂ€mpa. Har ju spinning imorgon igen innan jag ska till sjukhuset och sedan sĂ„ Ă€r det Cirkelfys, jympa och Core som Ă€r resterande vecka. SĂ„ det kommer gĂ„ fint.

I gĂ„r var jag pĂ„ sjukhuset och skulle testa mina lungor. Jag har sedan september haft det jobbigt med andning och hosta sedan septembers förkylning, sĂ„ i december fick jag en remiss till Fysiologiska Kliniken pĂ„ sjukhuset och gjorde tester och prover. Jag satt Ă€ven inne i en plexiglasbur och gjorde massa tester. – ja, det jag hoppas pĂ„ Ă€r att det inte ska va nĂ„got allvarligt i alla fall… utan jag hoppas pĂ„ att de hittar ngt sĂ„ de dĂ€refter kan ta bort min jobbiga andning.

IgĂ„r skulle jag hem. Fick skjuts nĂ€r man skulle ur bilen halkade man och strĂ€ckte till benet. SĂ„ den kroniska höftledsinflammationen har dragits igĂ„ng igen och nu kĂ€nns det frĂ„n höften, ner till lĂ„ret och ner till benhinnorna…. SĂ„ det var inte kul, men det började jag kĂ€nna bara i morse… SĂ„ kĂ€nde inget igĂ„r…. Men jag slog givetvis i huvudet i bilkanten ocksĂ„. PĂ„ den vassa delen pĂ„ dörren. SĂ„ inom kort lĂ€r jag vĂ€l ha ett horn i pannan eller ett stort blĂ„mĂ€rke och ett pyttelitet Jack ……- sĂ„ nej, det var inte min kvĂ€ll igĂ„r… och i morse sov vi som sjutton..Vi sov sĂ„ gott i natt hundarna och jag dĂ„ vi  tidigare  natten innan inte hade fĂ„tt nĂ„gon sömn alls. SĂ„ sömnen i natt var sĂ„ behövlig.

Och sĂ„ gĂ„r ju tankarna Ă„t alla hĂ„ll och kanter. Jag ligger oftast om kvĂ€llarna och hoppas pĂ„ att en ledarroll pĂ„ Friskis ska dyka upp. Det dök upp igĂ„r senast vad jag sĂ„g, att de behövde barnledare. Ja, det Ă€r ju nĂ„got. Men jag kĂ€nner att jag Ă€r över med ansvar med att ta hand om barn. Jag har inte ngt emot de, men jag kĂ€nner att jag nog inte Ă€r tillrĂ€ckligt bra inom detta omrĂ„det.-. SĂ„ jag hoppas verkligen pĂ„ att det snart kommer en ledarroll som passar mej inom Soft eller Bas jympan 🙏 vill tillbaka till föreningen! Saknar verkligen all gemenskap man fick och sĂ„. Jag fattar nu inte i efterhand att jag inte bara tog en paus ifrĂ„n mitt vĂ€rdande, om jag bara hade tagit en paus kanske jag lĂ€ttare hade kommit tillbaka igen? – vet inte…. aja..Hoppas min tid kommer, i Ă„r…..annars Ă€r det bara att vĂ€nta och fortsĂ€tta att kĂ€mpa med viktnedgĂ„ngen 😉đŸ’Ș

Ha det gott.

Om Carro Eriksson

Hej och vÀlkomna till min blogg. I denna blogg fÄr ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det Àr att leva med detta i en vÀrld med utmattningsdepression och psykisk ohÀlsa. Och sÄklart lite allmÀnt om min trÀning och vardag :)
Det hÀr inlÀgget postades i Uncategorized och har mÀrkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . BokmÀrk permalÀnken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *