Pantmat- Tacos || Träningshelg

God morgon på er. – det är dödligt tidigt och jag ska snart iväg och träna- igen. Kan inte motstå när favoriten har hoppa in denna helg, så det blir kanonbra start denna morgon, fast det är riktigt tidigt för min del… 😅

Jag börjar med att jag faktiskt sagt upp min hälsocoach. – det funkade, men det blev psykiskt påfrestande och det klarar jag inte av och stress orsakar vimruviktuppgång… mer går jag inte in på. – men nu är det borta. Såg att man kunde göra gratis kontroller här i Kalmar. Eller ja, en gratis kontroll. Den tänkte jag ta näe jag ser ännu mer skillnad på min kropp. Jag vet inte ens om jag har fått måttet på 2 siffrigt ännu, men jag har bara 1 cm kvar. Så snart snart snart är jag där 💪- sakta och säkert 😁

– ni har väl inte missat mitt nya Instagramkonto om nån vill följa min viktresa? Herbalife_is_my_way heter jag där 👍🎉

Igår gjorde jag undantag på mitt matintag. Jag drog i mej en pizza igår. En exotic med jordnötter och jädra vad välförtjänt den kändes!!! Så nu blir det ingen pizza förrän i mars- 1 gång i månaden är ok, men inte som förr….hehe. drog i mej en Coca Cola också, 50 cl flaska. Det gick sådär. Riktigt söt och äcklig. Men ändå saknad god. Men det var också ett undantag 😅 har läst att om man är i behov, alltså RIKTIGT starkt behov och vågen har fastnat, då är det ok att äta skit och dra igång magen igen och då kan det släppa 😋🍕 men jag säger inte att det är så för alla, utan det är vad jag endast har läst, så ni inte påstår ngt om mej nu i efterhand 😅

Ikväll är det ändringen Melodifestivalen 2019!!! 🎉 Sebbe och jag har ju pantat brukar och vi lyckades faktiskt få ihop till en middag som vi ska ha ikväll, och då tänkte vi Tacos 🌮

Köttfärs fick jag hemifrån, tortilla fick jag gratis från Coop eftersom jag flyttat och lite tillbehör hade jag i kylskåpet, så det enda som vi behövde inhandla var tomatsås, guacamole och ost. – billigt och bra 😂

Nu måste jag ut med hundarna. Ska iväg och träna igen. Min favorit har hoppat in extra idag så det blir andra dagen i rad med henne, och 3 dagar i rad imorgon 😁 en riktigt bra träningshelg 😁🎉💕 – har även ett dubbelpass imorgon. Iw-pass på morgonen och så blir det Core på kvällen. Känns konstigt att jag lämnade Friskis för 13 timmar sedan och nu ska jag tillbaka på SAMMA ÄLKSADE PASS 😁👍

Hela nästa vecka är fullproppat av träning, så det blir bra. Har bl.a. på. Måndag Jympa vid lunch och IW-pass. Tisdag Iw-pass, onsdag spinning, torsdag FÖRHOPPNINGSVIS Cirkelfys, fredag är det detta favoritpass jympa, lördag vilodag, söndag Core.

Ja, en hel del. Må gott. Hörs senare 😁👌

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Men även så kommer ni få följa med mej i livet tillsammans med mina hundar där vi tränar ihop, åker på utställningar och är ute på äventyr på resor till mestadels Göteborg och kanske till och med får följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn Dokumentären som jag och en kompis jobbar med, och även en del youtubearbete presenteras här tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gärna! :) Träning och viktnedgång är ett av mina största mål, så lite nytt i bloggen är det också. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *