Pantmat- Tacos || Träningshelg

God morgon på er. – det är dödligt tidigt och jag ska snart iväg och träna- igen. Kan inte motstå när favoriten har hoppa in denna helg, så det blir kanonbra start denna morgon, fast det är riktigt tidigt för min del… 😅

Jag börjar med att jag faktiskt sagt upp min hälsocoach. – det funkade, men det blev psykiskt påfrestande och det klarar jag inte av och stress orsakar vimruviktuppgång… mer går jag inte in på. – men nu är det borta. Såg att man kunde göra gratis kontroller här i Kalmar. Eller ja, en gratis kontroll. Den tänkte jag ta näe jag ser ännu mer skillnad på min kropp. Jag vet inte ens om jag har fått måttet på 2 siffrigt ännu, men jag har bara 1 cm kvar. Så snart snart snart är jag där 💪- sakta och säkert 😁

– ni har väl inte missat mitt nya Instagramkonto om nån vill följa min viktresa? Herbalife_is_my_way heter jag där 👍🎉

Igår gjorde jag undantag på mitt matintag. Jag drog i mej en pizza igår. En exotic med jordnötter och jädra vad välförtjänt den kändes!!! Så nu blir det ingen pizza förrän i mars- 1 gång i månaden är ok, men inte som förr….hehe. drog i mej en Coca Cola också, 50 cl flaska. Det gick sådär. Riktigt söt och äcklig. Men ändå saknad god. Men det var också ett undantag 😅 har läst att om man är i behov, alltså RIKTIGT starkt behov och vågen har fastnat, då är det ok att äta skit och dra igång magen igen och då kan det släppa 😋🍕 men jag säger inte att det är så för alla, utan det är vad jag endast har läst, så ni inte påstår ngt om mej nu i efterhand 😅

Ikväll är det ändringen Melodifestivalen 2019!!! 🎉 Sebbe och jag har ju pantat brukar och vi lyckades faktiskt få ihop till en middag som vi ska ha ikväll, och då tänkte vi Tacos 🌮

Köttfärs fick jag hemifrån, tortilla fick jag gratis från Coop eftersom jag flyttat och lite tillbehör hade jag i kylskåpet, så det enda som vi behövde inhandla var tomatsås, guacamole och ost. – billigt och bra 😂

Nu måste jag ut med hundarna. Ska iväg och träna igen. Min favorit har hoppat in extra idag så det blir andra dagen i rad med henne, och 3 dagar i rad imorgon 😁 en riktigt bra träningshelg 😁🎉💕 – har även ett dubbelpass imorgon. Iw-pass på morgonen och så blir det Core på kvällen. Känns konstigt att jag lämnade Friskis för 13 timmar sedan och nu ska jag tillbaka på SAMMA ÄLKSADE PASS 😁👍

Hela nästa vecka är fullproppat av träning, så det blir bra. Har bl.a. på. Måndag Jympa vid lunch och IW-pass. Tisdag Iw-pass, onsdag spinning, torsdag FÖRHOPPNINGSVIS Cirkelfys, fredag är det detta favoritpass jympa, lördag vilodag, söndag Core.

Ja, en hel del. Må gott. Hörs senare 😁👌

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *