Lungornas provsvar har kommit

Hej på er! Är det sista dagen vi har kyla och snö? – jag personligen hoppas inte på det eftersom snön räddade mej i söndags, igår. Jag mådde så dåligt. Hade jobbigt med andningen och så. Även på träningen var det jobbigt.

Men idag kom mina provsvar. Allt var normalt. Och inget tydde hellre på astma. Ja, det var väl bra att det inte var ngt och att jag inte var sjuk. Men man undrar ändå va allt beror på….  andningen … aja. – frisk som en nötkärna 😄

Idag var det träning. Jympa Medel blev det idag igen. Länge sedan man gick på detta pass! Men det var faktiskt saknat.

Och nu ikväll återvände jag till Friskis och körde även ett crosstrainerpass 💪

Är helt slut, så jag återkommer vid nästa inlägg och då kommer det bli ett längre inlägg 😊

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg! Här uppdateras det om allt från min vardag och om hur det ibland är att leva med psykisk ohälsa och diagnosen "Attypisk Autism" som orsakar både motgångar och svårigheter i mitt liv. Men såklart hålls humöret uppe på bloggen så gott det går ✌
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *