Satsar på livet

Hej på er. Jag har inte var aktiv här på bloggen nu ett tag. Så en förklaring kommer nu.

Många vet ju om min pmds sjukdom och att jag inte tål min gulkroppshormon. 2- 3 gånger om året tål jag den inte ett dugg. Jag blir som en annan person. Ledsen, isolerad och blir helt opepp på människor. Jag blir trött och arg på allt och alla. Att prata och skoja med mej är inte att rekommendera då…

Jag har som tur är kommit igång med träningen igen som sagt och har nu 2.5 kg kvar till jag låser upp mitt andra viktlås på -10 kg.

Mycket hände förra veckan. Mer varken orkar jag eller vill gå in på, men har verkligen inte mått bra. Och det var inte lite dåligt. Min psykiska ohälsa blandade sej i pmds också, så jag kan säga att veckan var kaos.

– som tur är så finns det en person som fick mej att må bättre när detta hände, hon är så otroligt snäll, VÅGAR prata med mej, VÅGAR fråga hur det är och VÅGAR lyssna på mej. OCH även så verkar hon kunna se hur man mår..hon är bra på att genomskåda mej och jag vill aldrig ljuga för henne. Hon är inte rädd att fråga eller lyssna. Jag är tacksam över att det ÄNTLIGEN finns nån som är såhär. Många blir rädda eller osäkra efter ett tag och sedsan kommer deras ”flyktbeteende” genom att säga att de ska på möten eller att de har bråttom nånstans. Just pga osäkerhet eller att de är på g att tröttna på en när man säger att det inte är bra..

Därför har jag lagt ner detta med att prata med de som jag känner är såna. Det är ett under att denna person inte tänker dessa vägar. Jag är tacksam över detta! Senast igår pratade vi ett tag, det kändes bättre. Jag känner verkligen tacksam över henne! Tålamod, snäll, omtänksam!! Finner inga ord. Men att äntligen ha nån att lita på och ha förtroendet för, det känns bra.

Ha det gott.

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Men även så kommer ni få följa med mej i livet tillsammans med mina hundar där vi tränar ihop, åker på utställningar och är ute på äventyr på resor till mestadels Göteborg och kanske till och med får följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn Dokumentären som jag och en kompis jobbar med, och även en del youtubearbete presenteras här tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gärna! :) Träning och viktnedgång är ett av mina största mål, så lite nytt i bloggen är det också. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *