Nu Ă€r jag tillbaks!!! || Tack till Kristin Kaspersen đŸ™â€

Hej pÄ er.

Jag har vart lite trög med bloggandet denna mÄnad, men det har sina anledningar. Det har varit sÄ mycket sjukhusbesök nu denna mÄnad och det har tagit pÄ krafterna och massa olika saker har hÀnt som pÄverkar mitt liv negativt just nu, sÄ dÀrav har jag inte orkat att ta tag i bloggadet.

MEN nu Ă€r jag tillbaka! Nu ska jag komma igĂ„ng igen 😉

SĂ„, vad har hĂ€nt? – jag har haft mĂ„nga sjukhusbesök. Förra veckan var jag inne pga min psykiska ohĂ€lsa och Ă€ven pga min gulkroppshormon som var otroligt stark som pĂ„verkade mej in i allt frĂ„n sjĂ€lvmordstankar till att nĂ€stan ta ett beslut för hysterektomi. AlltsĂ„ detta med att ta bort bĂ„de Ă€ggstockar och livmoder för att slippa alla dessa besvĂ€r med hormonen, fĂ„ mildare depression, mindre vĂ€rkar med mera.

Ja, det Ă€r mĂ„nga som dĂ„ frĂ„gat mej om hur det blir med barn i framtiden, alltsĂ„ biologiska. – ja, för det första. Kom inte till mej och gnĂ€ll att det Ă€r mitt fel med att jag inte har pojkvĂ€n eller sĂ„, för det har jag haft och det kommer jag i dagslĂ€get nu inte ens skaffa dĂ„ det inte funkar pga min sjukdom min diagnos. Och för det andra, jag vill ha barn, men jag ser detta för mitt livs bĂ€sta. Hellre operera bort hela kitet och fĂ„ mĂ„ bra Ă€n att gĂ„ och fĂ„ onda tankar var 18 dag…….

Ja, Jag ser det som en ofrivillig barnlöshet. Och eftersom jag inte Ă€r med i arbetsmarknaden sĂ„ kĂ€nns det dumt att skaffa barn om man inte ens har ett riktigt jobb, ett bra förhĂ„llande och inte har det lĂ€tt ekonomiskt. Jag tror inte heller att bidrag i lĂ€ngden kommer hjĂ€lpa. Att ha ett barn kostat cirka 26.000 kr i MÅNADEN,.SĂ„ ja, jag vet vad jag Ă€ndĂ„ talar om. Allt för barnets bĂ€sta, och för min framtids bĂ€sta. – sĂ„ vad ska jag ha livmoder och sĂ„nt till om det Ă€ndĂ„ besvĂ€rar, gör ont och man blir i sjĂ€lvmordstankar (dock hĂ€nder det inget dĂ„ jag inte vill dö, utan det Ă€r mest tankarna ”undra om nĂ„n ens skulle bry sej”)! – sĂ„ va lugna, inget kommer hĂ€nda! Jag Ă€r hĂ€e för att lösa mina problem 👏

Hur eller hur sĂ„ har bokat tid med en lĂ€kare och vi ska prata lite om hormoner och hysterektomi, Ă€r tanken. Sedan fĂ„r vi ta stĂ€llning till vad samtalet tar vĂ€gen. – vem vet, det kanske inte ens blir ngt?

MÄnga undrar Àven Hur det egentligen gÄr med viktnedgÄngen. Jag kan hÀnvisa er till mitt nya Instagramkonto;

herbalife_is_my_way 

DÀr laddar jag upp dagligen mina aktiviteter, lite mÄltider och försöker ha detta konto utan massa negativa tankar och inlÀgg. Kontot Àr för att motivera andra som Àr kraftigt överviktiga och kÀnner att det Àr svÄrt att komma igÄng, kÀnner att det har tagit stopp eller att de kÀnner att de inte kommer klara det.

Men sjĂ€lvklart Ă€r kontot till för ALLA. Om man vill ha pepp, positivitet, mattips eller motivation sĂ„ Ă€r den till för det ocksĂ„!! ALLA Ă€r vĂ€lkomna! 🎉

Denna fantastiska Kristin Kaspersen ❀

Hur ska jag kunna tacka henne!!! NĂ€r jag trĂ€ffade henne i oktober sĂ„ pratade vi lĂ€nge om motivation, positivitet och om mej som kraftigt överviktig. Det var lite dĂ€rför jag ville trĂ€ffa henne. Hon var sedan 2013 vart min inspiration och jag har flitigt följt Biggest Loser nĂ€r hon var med. – kan sĂ€ga att hon Ă€r ett fint stöd nu nĂ€e det Ă€r min tur att gĂ„ ner i vikt. Senast i veckan fick jag Ă„ter ett motiverande och fint meddelande av henne som hjĂ€lper mej att kĂ€mpa vidare ❀

Jag vet inte vad jag ska skriva mer i detta inlĂ€gg. Jag har en sorg jag har hand om sedan nĂ„gra dagar tillbaka, mer gĂ„r jag inte in pĂ„, men jag försöker hĂ„lla humöret och vara positiv hĂ€r pĂ„ bloggen och pĂ„ Herbalifekontot 🙏

Nu ska jag Àta frukost och sedan vila. Ska ivÀg pÄ trÀningen senare. Har inte trÀnat pÄ 3 dagar nu dÄ jag grÄtit och sovit i 2 dygn. Men nu ska jag ivÀg. Har bÀsta ledaren som fÄr ut mej nÀr jag mÄr som sÀmst. Och jag har turen att hon har pass ikvÀll och söndag, annars hade jag nog hoppat trÀningen resten av veckan, vilket inte Àr bra för min viktresa.

Ha det gott. SĂ„ hörs vi snart igen 🙏

Om Carro Eriksson

Hej och vÀlkomna till min blogg. I denna blogg fÄr ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det Àr att leva med detta i en vÀrld med utmattningsdepression och psykisk ohÀlsa. Och sÄklart lite allmÀnt om min trÀning och vardag :)
Det hÀr inlÀgget postades i Uncategorized och har mÀrkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . BokmÀrk permalÀnken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *