Viktuppgång || Jobbig vecka || Måste kämpa vidare

Hej på er. Idag är det söndag. Världens tråkigaste och ångestladdade dag. Men den avslutas alltid med det bästa, träning. Men det är inte förrän sent ikväll…

Det har gått en vecka nu som man känt sej skit. Förra veckan i söndags frös jag och var trött, sen i måndags blev det sura uppstötningar, dålig i magen tisdag och onsdag och torsdags en ren besvikelse och sorg kom över mej som håller i sej fortfarande och det orsakar även att viktnedgången går riktigt segt nu.

Som många vet har jag ju mitt Instagramkonto; herbalife_is_my_way

Och där har jag en challange att klara av #mondaytomondaychallange och det är något som jag inte kommer klara denna vecka. Hade gått ner 7 hg men lika snabbt har jag gått upp nästan 1 kg pga välmåendet har vart åt pipsvängen… förhoppningsvis kommer det väl vänta nångång. Har bokat in mej på 6 pass denna vecka, så jag hoppas det kommer ge effekt. Jag har som mål till nästa vecka att komma under 80 sträcket vilket jag var 4 hg ifrån i måndags, men nu är det nästan 1 kg ifrån.. . Så det går segt. Måste må bättre för att klara detta kroppen inte gör sitt bästa när man mår skit.

Jag är i alla fall glad och tacksam över att jag igår kunde köpa mej en storlek mindre i kläder igår.. det blev ett par nya träningsbyxor och liten trosa.

Alla mina underkläder är spårlöst försvunna så jag har knappt underkläder allas, så det är väldigt mycket tvättade för att hålla sej ren.

Ikväll är det dags för Core igen och veckans träning är fylld med även crosstrainerpass x2, spinning, Cirkelfys, jympa och Core. – jag hoppas på att kunna trycka in ett pass emellan nånstans också.

Nu står hundarna med benen i kors. Så vi hörs i nästa inlägg ☀️

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *