Dinah kasade ner för ett stup || Friskis sjukgymnast

Hello på er.

Hoppas allt är bra med er. Här är det lite bättre efter att ha fått både gråta och prata av mej igår kväll efter träningen . – så nu är det nya tag som gäller, så gött det går åtminstone.

Min viktresa går sakta men säkert. Jag har bara 4 hg kvar sedan är jag under 80- sträcket, vilket glädjer mej. Jag har inte vägt såhär på nästan 3 år, så jag är glad över att jag är på väg att gå åt rätt håll 👏

Igår blev det lite intervaller på förmiddagen och när vi hade kommit längst upp på en backe skulle Dinah givetvis nosa och råkade komma för nära kanten så hon kasade ner för stupet intill. Så det var bara att fiska upp henne igen och hon hjälpte till att klättra upp, så det var inte så farligt, det såg lite roligt ut dock, men det var inte långt ner till det tog stopp. Hade det vart en jädra bit till marken, då hade det vart mindre roligt och mer skrämmande. – Dinah såg mest förvånad ut näe hon kasade ner och fick hjälp upp 😂  men erkänner, det var fin utsikt när vi kom upp ☀️

Sen på kvällen var det dags för lite Core på Friskis. Mådde mycket bättre efteråt. Så nu är det som sagt nya tag denna vecka.

Idag är det IW-pass, likaså imorgon också. Onsdag är det spinning, torsdag Cirkelfys och fredag jympa och söndag är det Core..jag hoppas på att lördagen ger ngt kul. .. långtråkiga dag….

Idag ska jag även till Friskis sjukgymnast och kolla upp min arm som jag gjorde illa på förra fredagens pass för snart två veckor sedan. – jag har gått hos henne innan för höftledsinflammationen och benhinnorna och bicepslederna. Jag har en känsla att min arm är inflammerad igen eller att det är vätska runt bicepsleden som det har vart tidigare, fast i andra armen…. men jag tror även mest på överansträngning ELLER nån lätt konstig stukning av nåt slag…. ja, vi får se vad hon säger. Jag tycker hon är riktigt bra och duktig! 👏

Nu ska jag göra mej i ordning innan jag drar iväg till Friskis, ska duscha lite också innan så hon inte får se min morgonfrilla 😂

Ha det bäst så hörs vi snart ☀️

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *