Tillbaks till Göteborg || Planerar födelsedagshelgen i april 🎉

Slänger in en somrigt bild ☀️

Kände ni vilket väder vi hade igår?- riktigt vårväder nu i FEBRUARI?!?! LITE skrämmande är det faktiskt då värmen inte ska komma förrän i april typ. – så ja, de som saknar värmen, hoppas ni njöt igår, för idag njuter jag av vintern och snön ❄❄❄ men jag erkänner, det var faktiskt skönt att kunna sitta ute och äta med t-shirt och låta hundarna leka fritt.

Vilket väderomslag!!!! Dagens bild och så jämför ni gårdagens 😅 här är det -1 och igår +11° , så ja…..

Jag har tänkt på en sak…. det är så mycket negativt som påverkar mej nu från stort sett alla fronter. Sorg och skit att gå igenom dag efter dag. Mycket påverkar vikten och då går det trögare än vanligt… vilket inte är bra. Jag önskar bara att saker och ting INTE hände. Då hade det känts bättre. Min sorg över nån annans glädje gör så förbannat ont! Och så får man en jädra massa hat, så därför är allt så jävla svårt nu. Jag kommer inte i detta inlägg skriva om vad, men jag tror många vet ändå att det har mycket med diagnos, sjukdomen och psykiska ohälsans fel. Så man ska inte komma till mej och gnälla, inte acceptera mina beslut eller nånting och tro att mitt liv INTE är bra, för det är det!  Jag lever som jag vill, och jag trivs med det, till viss del och mycket i mitt liv är i en stor sorg och det blir inte bättre av att nån annan kommer och påstår att mitt liv är värdelöst. – jag tror mer på; att om man skriver sådär till nån så mår man själv inte bra, att det ligger avundsjuka i det hela och att man själv inte vet hur man vill göra med livet.

Jag trivs på Friskis. Jag har mina Friskisvänner, jag har mitt Göteborg, jag har mina hundar och drömmar och mål och det trivs jag fanimej med! Thats it!!! And shut up!!!!

I tisdags började med volontärarbete på ett ställe i Kalmar där jag fick agera mattant och skära och skala massa då det skulle bli flera kilo soppa till lunch. Jag tyckte det var rätt avkopplande att stå och arbeta och lyssna på vad andra pratar om. Ska tillbaka nästa vecka igen, och då ska det bres massa frallor 😄👍

Och annars så flyter träningen på som vanligt. Men jag ska nog faktiskt sluta boka in mej på Cirkelfys om jag ändå avbokar nån timme innan för att jag inte orkar 😅 vi får se, jag vill ju gå på det men det känns så jobbigt och krångligt att hundarna ska lämnas och jag får åka omvägar innan träningen hehe.

Hur eller hur så har jag även bokat en resa till Göteborg den helgen som ja fyller år. Ska på teaterföreställning på Folkteatern igen, så det kommer bli spännande att se den! 😄👍 ska även bo på en båt denna gång. Haha. Så nu är det bara att försöka hitta en hundvakt för Dinah, för har en känsla av att hon kommer börja löpa eller är igång med löp just då man ska iväg… så det är väl bara att börja leta nu. För uppfödaren brukar kunna ta henne men nu är det valpar på g på kenneln så det blir svårt att ha emot henne, så hoppas verkligen någon i min närhet kan ta henne. Wilda är inga problem med nånstans. Hon är kastrerad. Och Dinah ska väl så småningom kastreras. Hon ska bara börja löpa nångång 😂👍

Vi får se hur det löser sej. Jag tror det kommer gå bra i alla fall. På något vis 😅

Så teatern kommer va som en del av min födelsedag, fast 1 dag innan och på själva födelsedagen så är det Core pass med min favoritledare. Blev så lycklig över att hon har pass näe jag fyller år!! Då får jag ju fira den tillsammans med henne och det är den bästa födelsedagspresenten man kan få ❤

Nu ska jag ut i snön och flaxa med hundarna! Jag har bestämt mej att verkligen försöka vara glad, hur svårt det än är, så får jag passa på de tillfälle det känns bra. T ex näe Sebbe och jag gör vår youtube ”Sebbe och Carro”, näe jag är och tränar,.när jag får träffa favoritledaren, när jag får åka till Göteborg, när jag är med mina hundar osv osv.!

I tisdags hade jag också ett litet samtal med en person efter träningen. Kan säga att personen är jättegärna behjälplig med att stötta och prata lite om det skulle vara något. – jag är tacksam över att få vettiga vänner, nya vänner, vuxna och erfarna vänner ❤

Jag säger det. – tack Friskis ❤

 

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Men även så kommer ni få följa med mej i livet tillsammans med mina hundar där vi tränar ihop, åker på utställningar och är ute på äventyr på resor till mestadels Göteborg och kanske till och med får följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn Dokumentären som jag och en kompis jobbar med, och även en del youtubearbete presenteras här tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gärna! :) Träning och viktnedgång är ett av mina största mål, så lite nytt i bloggen är det också. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *