Ett gott ”flow” av energi || Fest i Mumindalen

Wow, vilken helg jag har haft! Jag säger då det, jag är verkligen på gott humör och jag känner mej så jädra otroligt glad och pigg! – i fredags var det väl lite sådär med tanke på ett jobbigt meddelande kom på sms…. men efter att ha suttit kvar i träningshallen en timme och tänkt och lyssnat på musik så kändes det bättre efteråt. Pratade även med Dinahs uppfödare, vilket kändes bättre sen 🙏

Under natten kändes allt så mycket bättre och redan på lördagsmorgonen så kom jag oväntat med på IW-passet som har schlagertema på helgerna nu när det är Melodifestivalen 🎉

Jag blir så oroligt glad över att det är rätt ledare som hoppade in igår, lördag, och det ger sån positiv energi och hon ger sån pepp så man blir så motiverad! 💪

Sedan var lördagen rätt ok om jag får säga det själv. Jag åkte iväg och hämtade mina nya Herbalife-produkter på Maxi och sedan satte jag mej framför datorn när Sebbe var iväg och skaffade lite gott inför kvällens Melodifestival. Jag passade på att spela mitt barndomsspel ”Fest i mumindalen”, vilket var lite svårt då man glömde bort hur man gjorde förr. Haha. Sedan när Sebbe kom käkade vi korv med bröd, vilket var jädra gött då man saknat det som tusan 😅🌭

Och efter Melodifestivalen så fick jag direkt en notis om att låtarna nu hade kommit ut på Spotify, och ja, genast, ja, direkt så startade jag igång min älsklingslåt med Martin Stenmarck 🤩

Sedan idag så vaknade jag och hade sån energikick och såg verkligen fram emot träningen! – samma pass som igår, så WOHOOO på det 😄🎉✌

Så dagens pass gick faktiskt mycket bättre än vanligt. Jag hade sån energi. Vilket jag får när jag har ägglossning och det inte är jobbigt..

Vad jag har läst så förbränner vi kvinnor lite extra när vi har ägglossning och är inne i vår menstruation, så nu har jag ca. 2 veckor att göra bra ifrån mej fast det kommer gå segt med vikten och allt. Men det får man igen när mensen väl drar igång 🤭

Jag känner verkligen att jag har kommit in i ett Flow av positiv energi nu..Jag HOPPAS verkligen att det håller sej nu! Jag vill verkligen må bra så som jag gör nu! – till och med idag så mötte jag en viss person på bilvägen på vägen hem, en person som förstört mina drömmar och kraschat dom ordentligt, som gjorde mej sjuk, som orsakat mycket osäkerhet till andra människor och så…. det värsta är att jag drömde om denna person igår senast… den natten. Jag var på så kast humör fram till träningen. Och när träningen väl började kom jag in i andra tankar. Började tänka ” jag har det rätt bra nu ändå. Ny typ av vänskapskrets av ”vuxna” personer som man lärt känna på Friskis” – vilket faktiskt stämmer. Visst. Det är tyvärr inga som jag umgås med privat, men de är riktigt bra att prata och skriva med och de peppar och motiverar på Friskis och det är jag glad över!

Jag menar, jag tror inte ett dugg på att dom två kommer kränka ner mej, förstöra för mej eller så. Vad jag vet av det jag lärt känna hos dom, det är att det finns både godhet, förtroende och positiv energi hos dom. Det gör mej bättre när jag får gå på deras pass, näe jag får byta några ord med dom osv.!

Denna tacksamhet känner jag blev starkare än den sorg jag har om mina drömmar av den person som förstört för mej..

Det tar tid för mej att kunna lita på andra människor, jag måste känna mej trygg med att våga lära känna nya människor. Jag ÄR ännu idag livrädd att bli besviken att förlora nån vänskap och trygghet man har fått, jag är rätt rädd och osäker på människor. Men kan kan säga att de personer som jag börjat våga öppna mej för och börjat prata med lite, det är ett riktigt stort steg för mej! Jag är annars sjukt osäker och tyst…

Men de som jag börjat prata med, de ska ha stor eloge över att de har mitt förtroende. Det är inte många som har fått det. Så känn er stolta över att en sån sårbar, tyst, försiktig och osäker person som jag får förtroende av en. Inte många som förstår hur svårt det är att få förtroende hos andra människor efter allt man gått igenom..

Nu ska jag inte skriva mer. Måste ut med hundarna efter jag har ätit innan jag drar tillbaka till Friskis 😊

Ha det gött så länge 🤩

Ps; Glöm inte mitt konto ; herbalife_is_my_way 

 

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *