Värst vad folk övertolkar och misstolkar utan att veta sanningen

Hello allihop.

Jag har haft en bloggpaus i två veckor nu. Anledningen går jag inte in på. Utan jag behövde en paus. Men det är inte kul att komma in två veckor senare och se massa hat i kommentarsfältet som man måste rensa. Som tur är så är det bara jag som kan se kommentarerna och väljer vilket som ska publiceras eller inte. Och jag accepterar inget skit på min kanal.

Vad är det folk misstolkar och övertolkar? Jag fattar inte? Släng en kommentar och berätta. Jag vill veta det.

Jag skrev i senaste inlägget om mina viljor. Ja, och det får man skit över? Hm? Det jag skrev om för två veckor sedan var att jag hade en ovän och den vännen är jag numera vän med igen då jag mötte denna person förra helgen, hade hundpromenad och satte oss och pratade och redde ut det ena och det andra som vi har haft tvist om under 2 år. – inte konstigt alls. Jag har länge tänkt på denna person. Denna person hade blockat mej överallt på sociala medier, mobil och mail. Men efter att jag såg att jag hade blivit uppblockad så tog jag kontakt med denna person igen. Och hon uppskattade  det. Visst. Hon blev förvånad, men uppskattade verkligen att vi sågs igen nu efter 2 år och kunde reda ut detta.

Men så kommer man till kommentarsfältet när man loggar in här och blir helt förvirrad. Hat? Hot? Misstolk och övertolkande? Jag vet inte hur ni läsare läser eller tolkar mina inlägg. Jag lägger inte ut namn eller liknande. Jag behåller namnen för mej själv. Men att komma och säga att jag skrivit skit om personer och sagt namn och allt? Ja, men ta en Printscreeen och stryk över Ditt namn så ska jag ta bort det. Men jag ser inget i mitt inlägg med någons namn i.

Jag orkar inte skriva massa mer om detta. Så jag säger det nu en sista gång. övertolka inte! Misstolka inte! Inget vet vad jag har gjort senaste två veckorna och vilka personer jag har mött och löst problem med osv.!

Ha det gott. Nästa inlägg blir lite roligare. Men nu är jag inte intresserad över att skriva det i detta inlägg.

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *