Flygbiljetterna har kommit ✈

Hej på er.

Jag måste ju bara själv få påstå att jag har världens sötaste hundar! 🐶🐶❤❤

Igår efter träningen pratade jag med en person (jag nämner inga namn då jag inte vet om jag får nämna namnen på i mina inlägg), och hon sa att jag verkligen tar hand om mina hundar riktigt bra. Och jag blir så glad över att få höra det, eftersom det är verkligen något som jag behöver höra just nu ❤

 

IGÅR KVÄLL så blev flygbiljetterna köpta!!!! Jag vet inte om jag har sagt det, men vi har avbokat resan till Göteborg nu om 1.5 vecka. Istället åker vi till Danmark och Tyskland om två veckor. Min favoritskådis från usa kommer till Berlin 11- 14 april och vi ska faktiskt gå på teater utomlands för första gången, vilket kommer bli så spännande! Och jag kommer nog va både nervös och gråta av glädje över att äntligen få se henne & självklart ska jag försöka göra allt för att få träffa henne efteråt. Vi får se, men jag får se henne på riktigt i alla fall som jag velat sedan  2006 ❤

Önskar er alla en fin dag . Själv sitter jag och drygar framför Tv:n, jag hatar helger… men får se, kanske drar ut på en löptur nu senare med hundarna ☀️☀️☀️

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *