Youtubekanal har bytt namn 😄

Hello pÄ er!

Som mÄnga vet sÄ har jag en Youtubekanal vid sidan om Sebbe och Carro kanalen pÄ Youtube. Min fd kanal hette Wilda och Dinah  men nu har jag bytt namn till Carros Livsresa 

Detta för att jag dels ska kunna göra vloggar om typ allt Ă€n att sitta fast och inte kunna filma nĂ„got som Ă€r relevant för just min kanal. – dĂ€rför kĂ€nde jag att jag vill kunna variera videos pĂ„ min kanal. – hundarna kommer sjĂ€lvklart att fortsĂ€tta medverka i videos, men nu blir det kul att Ă€ven kunna vlogga lite mer pĂ„ resor, nĂ€r jag trĂ€nar och ja, kĂ€nna att jag har lite mer frihet Ă€n att va fast vid en inriktning. – Ă€ven sĂ„ kommer det vara kopplat till denna blogg och Ă€ven till min herbalife_is_my_way konto.

Allt kommer variera. Allt kanske inte hamnar hÀr pÄ bloggen, utan istÀllet kommer det kanske lite av varje pÄ de 3 stÀllena..det kommer variera. Det kommer gÄ lite trögt nu i början, men jag hoppas att ni har tÄlamod, vill prenumerera Àven pÄ min Youtube och Instagram.

Just nu övervĂ€ger jag att göra en Facebook ocksĂ„. Ska jag? Vet inte. Vad tycker ni? 🙂

/ Carro

Om Carro Eriksson

Hej och vÀlkomna till min blogg. I denna blogg fÄr ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det Àr att leva med detta i en vÀrld med utmattningsdepression och psykisk ohÀlsa. Och sÄklart lite allmÀnt om min trÀning och vardag :)
Det hÀr inlÀgget postades i Uncategorized och har mÀrkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . BokmÀrk permalÀnken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *