Måste snacka träning

Hej alla.

Jag vet inte varför jag ens skriver detta, men jag tror jag behöver ventilera av mej lite- igen.

Men de senaste 2/-3 veckorna så har jag inte känt den där gnistan till träning längre… vilket är sjukt trist. Jag som ändå gillar träna och tycker om att känna att jag gjort något vettigt och att jag är duktig. – men jag har inte känt mej duktig, knappt. – jag känner mer ”ja, då var det klart” och så är jag inte nöjd med det som jag presterat. De senaste gångerna nu har jag varken känt motivation eller suget till att träna,  åtminstone till några pass, vissa pass kan jag se fram emot för jag vet att det är där jag kommer få både pusch, stöd och motivation UNDER passet. Likaså kommer orken på annat sätt då, men det är sjukt trist att det känns som mycket kollapsar……..

Jag vill känna mej nöjd och stolt över min prestation och att jag ens orkar gå till träningen.  – jag vet en som tycker jag är grymt duktig med träningen, vilket höjer mej och då blir man glad. Är tacksam att det finns ledare som öser med motivation och pepp!!! Även motionärer reagerar under vissa pass, då växer man ju en del också.

Jag vet inte hur jag ska få gnistan tillbaka. Jag vill inte ge upp heller…. för jag kan inte ge upp, för jag vill såklart försätta att göra vissa stolta och när de även säger det så växer man ju!:)

Jag vet inte vad jag ska skriva nu.. men jag kan inte bara gå från ett pass och känna att det inte känns bra. Detta gäller inte bara det passet som jag gick på idag, utan det känns ibland på andra pass också.

MEN med Indoor Walking passen, där har man en jäkla glöd och ork, men då har man verkligen den puschen och motivationen som ger ork!

Nog om allt detta.

Jag har Youtubekanal som heter ”Carros Livsresa”, så prenumerera gärna om ni vill.

Hej hej / Carro

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *