Mina salladstips || Sista träningspasset || Godkänd för operation

Wow. Jag måste medge att Picadelisalladerna är min räddning till det att få i mej grönt överhuvudtaget!

I förrgår testade jag en ny blandning för jag var så sugen på att testa nytt tack vare influensern Bianca Ingrosso då hon verkar ha dille på avokado. – så jag tog faktiskt ett test att göra en avokadosallad, vilket jag verkligen INTE ångrat!!! Det var SÅ fantastiskt gott! Ska se om jag minns det jag hade i:

#Avokado #sallad #fetaost #tomater #paprika #skagensås (en tesked) och så var det nån linsgrej i också. SÅ fantastiskt gott!!! MUMS!!!!

igår var jag iväg och fick byta affär och jag blev lite besviken på utbudet.. men min sallad blev faktiskt väldigt god ändå. Inte som jag tänkte mej men blandningen igår Känner jag kan duga om jag inte hittar det jag vill;

#kyckling #sallad #tzatziki #tomat #paprika #gurka

Jag äter egentligen kött så lite det bara går. – men jag är inte vegetarian eller vegan utan min mage mår bättre av att undvika vissa produkter. Men jag äter kött, det gör jag, men så lite som möjligt. Vid senare tillfälle blev det en banan som mellanmål 🍌 – men rekommenderar verkligen #picadeli där man kan blanda sina egna sallader.

OCH det har lite med rubriken att göra. Jag har nämligen bytt namn nu på min Instagram. Som en del vet så hette jag herbalife_is_my_way, vilket jag INTE gör nu. Numera heter jag carros_livsresa 

Varför byter jag? Jo, samma anledning till varför jag bytte namn på min Youtubekanal – jag vill ha samma koppling till namn, att det blir lättare att nå ut som en och samma person på olika sociala medier så folk inte blir förvirrade. Vilket kan kännas skönt att heta Carros Livsresa på Instagram, youtube och att det har en koppling till namnet på den här bloggen, samt att jag numera ska minska mitt herbalifeintag och börja återgå till ”vanlig mat” då jag numera har gått ner 11 kg, vilket även har hjälpt mej med att jag nu har blivit beviljad operation för min viktnedgång!! Men detta är INGET jag ska göra nu, utan om jag inte klarar att fortsätta gå ner i vikt på egen hand utan massa shaker så är det min sista utväg och det känns skönt att vara beviljad om allt skiter sej. – men herbalife kommer alltid vara min reserv. Jag kommer ju använda produkterna som mellanmål som man man köpa ”billigt”.

Idag är det även sista träningspasset på ett tag. Det är vemodigt, men så Kan det vara ibland. Det blir sista jympapasset på Friskis på ett tag, så nu kommer jag hålla mej till Indoor Walking pass nästa vecka. Min favoritledare ska iväg och därav blir det varken Core på söndag eller jympa på fredag. Men jag är glad över att hon hade ett extra träningspass i onsdags, då kände jag att det kompeserade nästa fredags träning.

Men kommer inte gå träningslös. Min andra favoritledare kommer ha två pass nästa vecka. Först det ordinarie passet på tisdag och sedan på söndag nästa vecka så blir det ett ”födelsedagspass” då jag fyller år, så det blir jättekul att få fira med henne på morgonen där!! Så jag hoppas att veckan kommer gå fort nu så jag får massa kramar!!!!!! Så efter ikväll vill jag verkligen nu ha tisdag och därefter söndag ❤❤❤

Så får se vad jag gör i veckan nu. Vad jag vet så är det hundträning med kennelgänget på söndag, så det blir kul eftersom Dinah var i höglöp förra gången så fick vi inte komma, men eftersom hon har några dagar kvar nu så är det över nu till söndag

Innan jag avslutar blogginlägget! Detta Måste vara ett vårtecken?? 🦎 mötte denna igår på promenaden 🦎

Jag hoppas att ni kommer få en fin helg!

Må gott! Hörs snart 🥗☀️

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *