Kenneltäff || Tobbe Trollkarl || Mina hormoner

Hej  på er. Jag hoppas att ni har det bra nu när det är sommartid. – själv tycker jag att det inte är så stor omställning, en aning kanske att man är lite tröttare än vanligt. Men annars så, nja. Rätt skönt ändå. Men det är ju NU dessa jädra getingar, spindlar och kryp vaknar och då är det dags för mej att va på min vakt så man inte bli stucken… speciellt av getingar. Är livrädd för dom då jag för några år sedan blev stucken på en promenad tillsammans med Ditte och Milan. Usch. Det var inget kul.

Jag blir som ett litet barn när jag blir stucken. Skriker av panik i början några minuter och sedan går det över till, faktiskt, några timmars gråt. Sedan sticket…  Ja, det blir hemskt, inget jag ens ska ta upp..  det är INTE Kul om det händer.. jag börjar numera fråga sällskapet jag umgås utomhus med om de kan köra som tjuvar OM jag skulle bli stucken, för då är det troligen sjukhuset som gäller, beroende på vart jag blir stucken.

Men hur eller hur. – Mina hormoner alltså. Dom är så jädra krångliga ibland. Vilket gör mej konstig i olika situationer. Som t ex idag, idag satt jag vid en vägkant och lipade lite pga att jag saknade en viss person och hennes stöttande kramar. Fast vi har bra kontakt så kommer det i intervaller att man behöver en kram, och då är det inte från vem som helst, utan helst ifrån de personer som får mej att må bättre, och idag var det en sådan dag att jag saknade denna personen så jag började lipa, hehe. – men imorgon så, då är det äntligen tisdag och jag lär garanterat få en kram  😊 – men idag fick jag kramar av en annan person som jag får mycket stöd från!!! Det är jag också tacksam över!!! Kramvänlig personer är vad jag behöver ❤ Bara lite ledsamt att jag saknar en person som man ”tappat” på kort tid….. saknar!!!

IGÅR var det kennelträff igen med kennelgänget. Vi hade träning i vanlig ordning och igår körde vi MH- test. Fast såklart liknande ett MH. Vilket var spännande att se hur, för min del, Dinah var som hund.. och vad jag misstänkte, hon var knappt rädd. Men man vet ju aldrig, på riktiga MH testet kanske hon är helt annorlunda? Vem vet.

Igår samlades flocken. ÄNTLIGEN har Dinah slutat löpa!!! Vi var även iväg på skjutbanan en sväng och så fick Dinah springa lös hur mycket hon orkade och ville. Det tyckte hon var kul!.

Jag och Sebbe var även på Sandra nu i helgen och träffade Tobbe Trollkarl och hade ett youtubesamarbete. Det kommer ni få se på huvudkanalen ”Sebbe och Carro”.

och så har jag idétorka på min egna Youtubekanal ”Carros Livsresa”.

– vad vill ni se?

jag planerar en födelsedagsvlogg nu i helgen. Och sedan så kommer det en Vlogg från Tyskland nästa vecka, MEN något innan söndag ska jag väl hitta på?

KOMMENTERA vad ni vill se 😊

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Men även så kommer ni få följa med mej i livet tillsammans med mina hundar där vi tränar ihop, åker på utställningar och är ute på äventyr på resor till mestadels Göteborg och kanske till och med får följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn Dokumentären som jag och en kompis jobbar med, och även en del youtubearbete presenteras här tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gärna! :) Träning och viktnedgång är ett av mina största mål, så lite nytt i bloggen är det också. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *