En oförberedd dag || Ändrade planer

I var jag på Kapellet café igen efter några veckors uppehåll, vilket var skönt att komma tillbaka till och träffa de andra igen.

Igår hände en märklig sak, jag går inte in på det för mycket, men efter samtalet igår på vägen hem så åkte jag till Friskis och spelade in en presentationsvideo som jag idag har skickat iväg.

Även var jag och tränade igår. Självklart IW- pass. Det bästa av det bästa! Och så fick man styrka innan passet med kram och samtal. Det är verkligen behövligt. Så skönt att känna att det finns nån som bryr sej om en.

Idag vaknade jag och kände att jag faktiskt var redo för spinning som jag verkligen hade sett fram emot. Jag var utvilad (efter att bara sovit 3 timmar natten innan och vart helt slut under dagen) och kände att jag verkligen hade ork. – men det var kortvarigt….

Anledningen var en olycka. Mer säger jag inte, men den orsakade att jag missade mitt spinningpass och att jag bara vart låg hela dagen, fast det kändes så bra när jag vaknade……

Men det var inte det enda heller. Ica, där jag inte handlar så ofta, de hade inte ens en salladsbar!!! Det blev mitt andra problem idag… men fick som tröst en chokladbit gratis av affären, haha. Och även en service att de la ner mina varor i kassen direkt. Men det fick bli en enkel kycklingfilé med potatissallad. Helt ok. Men var inte så sugen på midsommarmat idag direkt. Men hellre det än ngt färdiglagat eller macka….

Jag hade ju även tänkt mej att vlogga idag, men det blev inget med det heller. Eftersom ALLT var emot mej idag så kände jag att det inte var lämpligt…. så imorgon och fredag kör jag en Vlogg på 2 dagar. Jag kommer inte filma min födelsedag, utan den kanske kommer på huvudkanalen istället. Får se.

Ha det gött så länge.

Men glöm inte min Youtube, Instagram och nu även Facebook. – ”Carros Livsresa”

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Men även så kommer ni få följa med mej i livet tillsammans med mina hundar där vi tränar ihop, åker på utställningar och är ute på äventyr på resor till mestadels Göteborg och kanske till och med får följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn Dokumentären som jag och en kompis jobbar med, och även en del youtubearbete presenteras här tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gärna! :) Träning och viktnedgång är ett av mina största mål, så lite nytt i bloggen är det också. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *