Det är fint att det finns fina människor

Hej på er.

Hoppas det är fint med er. Här är det lite mitt emellan. Men idag ska jag inte klaga. 98% av dagen har varit bra. 2 % mindre… men det är inget jag går in på mer än att jag kan säga att jag känner mej numera psykisk utmattad över att få höra det ena och det andra om hur jag är som person… – men jag är tacksam också.

Idag fick jag ett mail av min kontaktperson som jag vänder mej till på cafét som jag är på, och hon var orolig över mej då jag annars inte brukar gå tidigare från arbetet, men att jag denna gång gjorde det. – Det är fint när folk är raka och tydliga och berättar saker för mej om de är oroliga för mej eller ja, om det är något annat.

Idag har jag glada nyheter! Mycket har hänt. Jag har snart gått ner 12.5 kg och snart så låser jag upp mitt 3e, näst nästsista viktlås. Ser fram emot slutspurten och tänk efter sommaren eller ännu bättre, till hösten hur resultatet är om jag fortsätter på rätt håll med viktnedgången 🙌

Och idag. Jag har äntligen kommit igång med spinningen igen!!!! Så jädra skönt!!!

Det var säkert 5 veckor sedan som jag hade friheten att kunna gå på efterlängtade passet! Som tur är hade jag ju andra pass på kvällarna,.men nu känns det skönt att jag äntligen kom iväg. Och det bästa. Det var min favorit- spinningledare som höll i passet, som inhoppare, så det gav energin och suget efter spinning tillbaka 🙌

Idag har jag vart iväg och handlat också. Eftersom jag fyller år på söndag så åkte jag och förberedde för lite tårtbak imorgon. Gäster på lördag 😊 Och så nästa inlägg så ska ni se min nya matta som jag i förskott har fått i födelsedagspresent idag. Den är såååååää Wow!

Ha det gött

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Men även så kommer ni få följa med mej i livet tillsammans med mina hundar där vi tränar ihop, åker på utställningar och är ute på äventyr på resor till mestadels Göteborg och kanske till och med får följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn Dokumentären som jag och en kompis jobbar med, och även en del youtubearbete presenteras här tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gärna! :) Träning och viktnedgång är ett av mina största mål, så lite nytt i bloggen är det också. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *