Dags att fira födelsedag

Hej på er. Imorgon är det min födelsedag och det ska firas idag då jag imorgon är rätt upptagen på förmiddagen och kvällen, så jag firas idag istället, vilket är bra för då har jag något att göra, så tänker jag 😂👍

Jag fick lite bakhjälp igår, men dock bara med fördisken, haha. Men det blev en sådär fin tårta. SÅ får se hur den kommer smaka. – jag kan lägga ut bilden vid nästa inlägg då jag råkade radera bilden från mobilen igår efter att jag hade lagt ut min vlogg på Youtubekanalen.

Idag skulle jag också egentligen vart i Göteborg, men eftersom det är väldigt mycket som händer just nu i april så har jag fått avboka pga att jag åker ju utomlands på torsdag och behöver pengarna. Dock känns det surt att man missat föreställningen, men får hoppas på att det kommer en ny till hösten istället som man kan gå på 😊

Nu måste jag ut med hundarna, göra i ordning inför gästerna, fixa lägenheten in i det sista och så, så inlägget blev rätt kort. Men vi hörs snart 😄🎂

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Men även så kommer ni få följa med mej i livet tillsammans med mina hundar där vi tränar ihop, åker på utställningar och är ute på äventyr på resor till mestadels Göteborg och kanske till och med får följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn Dokumentären som jag och en kompis jobbar med, och även en del youtubearbete presenteras här tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gärna! :) Träning och viktnedgång är ett av mina största mål, så lite nytt i bloggen är det också. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *