Min födelsedag

God morgon allihop! Först av allt vill jag tacka er följare på Instagram, Youtube och Facebook för era fina gratulationer på min födelsedag ☀️

Igår hade jag en fantastisk födelsedag. Började dagen med ett födelsedagspass som min ena favoritledare hade lagt in för min skull på Friskis. Sedan Bjöd hon på fruktsallad och så hade vi ett mysig pratstund. Jag fick en även en liten gullig planta som jag ska fortsätta att vattna och få den till att bli en liten blomma, så vi får se hur den kommer se ut när den börjar blomma 😍

Efter träning och fika så åkte jag hem och sov nån timme medan Sebbe var iväg och handlade mat som jag påbörjade när han sedan kom hem, så vi åt hamburgare och sen ut med hundarna, och därefter var det direkt vidare tillbaka till Friskis igen då min andra favoritledare skulle ha pass 🎈

Jag kan säga att jag blev värdigt överraskad av henne också då jag fick ett jättefint gratulationskort av henne på just MUMIN 😍 Och som vissa här vet så har jag ju suttit och spelat ”Fest i Mumindalen” de senaste veckorna och även så har jag haft det som favoritprogram när jag var liten, mumin tillsammans med smurfarna 😊

Så jag blev verkligen rörd, överraskad och glad i omgångar igår och lycklig över att jag fick ha min födelsedag på samma dag som mina två favoritledare hade, så att jag även fick ha dom på just min dag! Det var så otroligt lyckat!!!! Synd bara att man fyller år på en måndag nästa gång 😉

Ha det gött! I veckan släpper jag en Vlogg igen och denna gång är det från Tyskland, och det vill ni verkligen inte missa 😄

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Men även så kommer ni få följa med mej i livet tillsammans med mina hundar där vi tränar ihop, åker på utställningar och är ute på äventyr på resor till mestadels Göteborg och kanske till och med får följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn Dokumentären som jag och en kompis jobbar med, och även en del youtubearbete presenteras här tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gärna! :) Träning och viktnedgång är ett av mina största mål, så lite nytt i bloggen är det också. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *