Nu drar jag till Berlin || min stalker har ”vaknat” och börjat mordhota igen

Hej på er. Först ska jag säga att en ny vlogg kommer ut på Youtubekanalen Carros Livsresa och Youtube blir så mycket roligare nu när man har kommit upp i fler prenumeranter. Och så kul att se att det finns folk som är intresserade! I skrivandet stund så är vi uppe 99 prenumeranter, så snart är vi tresiffriga!🎶🎉

Inatt beger jag mej iväg till Berlin. Det kommer bli så spännande och såklart kommer jag att vlogga under resans gång! Vloggen kommer att släppas i helgen! 🙂

Men är det bara jag som kan tycka att det är jobbigt att lämna hemmet ibland? Förr så kände jag att det var gött att åka ifrån Kalmar för jag inte gillar Kalmar så.. men nu ser jag staden som en helt annat. Jag har liksom börjat trivas här och hundarna och jag trivs i nya lägenheten och träningen går och börjar kännas bättre igen fast jag hade nån dipp för två veckor sedan.

Nu är det lite nojigt att lämna hundarna fast jag vet att de har det så fantastiskt bra där dom är, och sedan så finns det en person till som jag känner både trygghet och förtroende hos som är så fantastisk bra att prata med och som gör mej så himla glad när jag är nere! Så det är tungt att lämna pga det också, men personen finns nära till hands ändå ❤

Hur eller hur så har en viss person vaknat upp liv igen. En person som har bokstavligen mordhotat mej för 2.5 år sedan pga då Sebbe och jag förlovade oss och Hade skaffat Wilda och Hade flyttat ihop osv.! – jag har vart ”fri” från människan många år nu och sedan så vaknade personen till liv nu ikväll inne på mina sociala medier. – denna person skulle döda mej så fort hon såg mej. Ja, kan va lugn att jag inte bor i samma stad som människan, men rädd är jag inte. Men jag är bara förbannat trött att saker och ting ska börja hända nu när allt Känns som det ska vända… – men men. Bevis och sånt finns ju dock om personen ska på mej eller vad som helst. Och jag har ju en trygghet att min lägenhet är låst dygnet runt, att det är säkerhetslås även i trapphuset till min dörr,.så det är lugnt.

Men ja, nu ska jag försöka sova några timmar… måste sova några timmar 🎉

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *