Tv- inspelning i Stockholm || Träffar Anders Bagge || Hundträningsläger

Förra veckan så flög jag till Stockholm för att spela in ett program som kommer sändas i tv i höst.

Från mitt håll så kommer det bli ett rätt så roligt avsnitt och man vet ju aldrig vad tv kommer vrida och vända detta till. Så det kommer bli spännande.

Logen var väldigt stor med mycket utrymme och så fanns det godis och dricka på plats. Jag fick även en god hotellbuffé till lunch. Riktigt gott!!

Efter inspelningarna, intervjuerna, pressfotograferingarna och massa snack så var vi klara och då passade man på att ”uppleva” Stockholm innan taxin skulle ta mej tillbaka till flygplatsen igen.

På flygplatsen mötte jag Anders Bagge som skulle till Halmstad. Vi pratade om hundar och idol och Instagram och så fick man en bild på oss. Så trevlig.

Efter hela den ”jobbresan” så har jag vart på sjukhuset och tagit nya prover för att se om allt har blivit bättre. Vilket första provtagningen visade att det inte hade, bara en aning, men sedan andra tillfället i måndags så var det normalt igen och jag fick faktiskt börja träna igen, vilket kändes skönt att få veta.

Så har jag även hunnit med mitt 13:de hundträningsläger genom åren, vilket alltid är kul och trevligt och även lärorikt!!!

Första dagen är det alltid en introduktion om hur dagarna kommer bli, vi äter mat och pratar och har allmänt trevligt.

Dag två blev jag rätt sjuk… återfall med spya och frös… så jag fick sjukanmäla mej och stanna hemma, så Dinah fick springa runt en stor äng istället och ha det roligt för sej själv medan matte fick fotografera haha.

Men dag 3 så var vi tillbaka igen. Och vi började morgonen med att åka ut till skogen och spåra. Och det tycker Dinah är så oroligt roligt!!

Sedan var det aktiviteter som lydnad, budföring med mer Och hundarna skötte sej bra. Och Dinah har faktiskt aldrig varit såhär duktig innan, men jag tror hon behövde det löp hon hade sist, för hon har blivit en helt annan hund sen efter löpet.

Under helgen fick vi även va med om lussök av en kompis som kom och visade upp med sin hund.

Jag har inte så värst mycket att skriva om lägret, men till hösten kommer jag säkert kunna va med alla dagar och då blir det mer detaljerat 🙂

Igår var jag tillbaka på cafét igen och det var skönt det med att få komma tillbaka och göra lite saker. Sedan blev jag bjuden på lunch där av arbetsledaren och jädra vilken god mat vi gör!

Jag har aldrig testat den mat vi gör, men vilken smak det var!!! Otroligt gott var det!!!

Sen igår kväll var dt Valborgsfirande.

God mat och trevligt sällskap.

Må gott, så hörs vi snart 🙂

Hoppas ni hade en fin valborg 🥂🥩

 

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *