Svårt att äta

Hej på er.

Jag undrar vad det är som händer. Nu under senaste dagarna har jag fått svårt att äta. – jag är inte värst hungrig och jag är inte sugen på något.

Jag vet inte om det har med ätstörningarna att göra, men jag känner ändå att jag har svårt för att äta just nu..men jag äter ju, det gör jag. Men det tar emot då jag inte Känner mej hungrig… så just nu äter jag det som är lätt att få i sej. T ex. Igår efter träningen var jag inte hungrig, men jag drog jag till affären och kollade runt, kollade på pizza, muffins, mackor, baguetter, sallader…. nej, var inte sugen på nånting förrän jag såg att en currybaguette gömde sej bakom några Skagen och köttbulle- baguette och DÅ kom suget efter curry, så då fick det bli en currybaguette 😋

Jag hade bara ätit 2 gånger igår- frukost och lunch, men var inte hungrig. Så sån tur att jag drog till affären och hittade en baguette som passade mej i smaken och att jag slapp tvinga i mej maten 🤪

Jag har även en liten matcirkel upphängd på väggen som jag håller koll på när jag ska äta och i ett ungefär vad jag ska äta. Ibland funkar det, ibland inte. Allt beror på liksom om jag känner mej hungrig eller sugen, eller ingenting. Men jag måste ju äta, så är det. Tur är så har jag bra stöd för detta ❤

Idag är det min namnsdag. Så ska iväg och grilla senare och även fika. Så får se vad mer denna dag bjuder på.

Ha det gött så länge ✌

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg! Här uppdateras det om allt från min vardag och om hur det ibland är att leva med psykisk ohälsa och diagnosen "Attypisk Autism" som orsakar både motgångar och svårigheter i mitt liv. Men såklart hålls humöret uppe på bloggen så gott det går ✌
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *