Svårt att äta

Hej på er.

Jag undrar vad det är som händer. Nu under senaste dagarna har jag fått svårt att äta. – jag är inte värst hungrig och jag är inte sugen på något.

Jag vet inte om det har med ätstörningarna att göra, men jag känner ändå att jag har svårt för att äta just nu..men jag äter ju, det gör jag. Men det tar emot då jag inte Känner mej hungrig… så just nu äter jag det som är lätt att få i sej. T ex. Igår efter träningen var jag inte hungrig, men jag drog jag till affären och kollade runt, kollade på pizza, muffins, mackor, baguetter, sallader…. nej, var inte sugen på nånting förrän jag såg att en currybaguette gömde sej bakom några Skagen och köttbulle- baguette och DÅ kom suget efter curry, så då fick det bli en currybaguette 😋

Jag hade bara ätit 2 gånger igår- frukost och lunch, men var inte hungrig. Så sån tur att jag drog till affären och hittade en baguette som passade mej i smaken och att jag slapp tvinga i mej maten 🤪

Jag har även en liten matcirkel upphängd på väggen som jag håller koll på när jag ska äta och i ett ungefär vad jag ska äta. Ibland funkar det, ibland inte. Allt beror på liksom om jag känner mej hungrig eller sugen, eller ingenting. Men jag måste ju äta, så är det. Tur är så har jag bra stöd för detta ❤

Idag är det min namnsdag. Så ska iväg och grilla senare och även fika. Så får se vad mer denna dag bjuder på.

Ha det gött så länge ✌

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Men även så kommer ni få följa med mej i livet tillsammans med mina hundar där vi tränar ihop, åker på utställningar och är ute på äventyr på resor till mestadels Göteborg och kanske till och med får följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn Dokumentären som jag och en kompis jobbar med, och även en del youtubearbete presenteras här tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gärna! :) Träning och viktnedgång är ett av mina största mål, så lite nytt i bloggen är det också. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *