Update: En resa till en hemlig destination || Youtubegruppen JLC

Hej alla. Hoppas det är bra med er?!

Bloggen har stått still lite nu senaste veckorna, likaså Youtubekanalen. Men det är så det är när det inte händer så värst mycket i mitt liv.

Den senaste tiden har jag vart hos läkare och uppföljningar och fått ta passa prover efter den eländiga sjukdomen som har fått. MEN nu är det faktiskt bra igen! Jag har bra värden och sånt igen nu och kan börja träna och ta i mer nu igen. – men läkarbesöken tar inte slut för det. Ska genomgå först samtal och sedan troligen genomgå en utredning om en sjukdom som jag troligen har haft ett bra tag i mitt liv. Så ja, i juli startar den processen. 

förra veckan träffade jag Nanne Grönvall. Hon var på besök här i Kalmar och hade ett litet gig och signering efteråt. – och så hade hon och jag bestämt i förväg att vi skulle ses efteråt- vilket vi gjorde. Hon är så otroligt varm och snäll människa, och hennes kramar… finns inga ord! 

Det var en superbra helg förra helgen och denna helg som kommer ska jag träffa youtubegruppen JLC . Så det blir spännande det också 🙂

 

Och hur det går med träningen?             Ja, igår så vägde jag mej igen. och nu är jag där jag var innan jag blev sjuk. Så nu kan jag börja känna att det börjar ge något igen, förhoppningsvis. Som tur är får jag världens bästa stöd på Friskis så det är nog också tack vare det att jag ändå lyckats komma tillbaka till den vikt jag stannade på innan man blev sjuk. Och snart är det sommarschemat, vilket inte är så kul. Men men… jag kommer köra en del spinning och cirkelfys i sommar, precis som jag gjorde förra sommaren och så hoppas jag på det bästa att det blir nån enstaka favoritledare också 🙂

Men nästa vecka blir det en speciell vecka. Lite sådär då jag är så beroende av min träning, men måste ju kunna släppa det också. Haha. – på tisdag ska jag iväg till en hemlig destination. Jag har faktiskt ingen aning om vart vi ska nånstans, det enda som jag vet är att jag ska hoppa i en buss som ska ta oss till en plats för god mat och trevligheter.

– Vad jag har hört så har dom vart iväg tidigare på sånt här med hemliga destinationer. En gång var de nere i Blekinge, en annan gång på Öland, en annan i Högsby. Ja, jag vet som sagt inte mer än vad nån annan vet i mitt sällskap vart vi ska. Vi ska bara i en buss och sedan ha en trevlig dag.             Jag missar dock min träning på kvällen, men det gör mej inte så mycket. Samma pass körs SOM TUR ÄR dagen efter och det är i samband med min dag som jag är hemma innan jag drar vidare på nytt äventyr . Ska till Halmstad på torsdag och är där ett tag. Har ordnat med gratisträning åt mej själv så det är vad jag ska göra. Träna OCH såklart ska jag göra lite annat också. Restaurangbesök, ta det gött på hotellet och vara med mina pojkar som faktiskt ska med. Tjejerna hemma denna resa. Så nu blir det tid med mina pojkar istället  🙂 

mer kommer jag inte säga, annars blir det ju ingen rolig kommande Vlogg på Youtubekanalen ”Carros Livsresa”.

Måste ju verkligen återuppliva kanalen. Den står verkligen still. Jag har inga idéer överhuvudtaget. Senaste är ju recensionen på ”Klassen” , men den var ju inte så värst populär, så jag kommer utesluta recensioner.

ja, jag återkommer vid nästa inlägg.. Men först. Vad tycker ni? På ett halvår har det blivit lite skillnad. Har slarvat lite april- nu eftersom jag inte har fått träna på samma sätt som jag gjort tidigare. MEN efter nästa vecka är sommarschemat igång och jag kan troligen sätta igång som förr igen  😁

Ha en fin Kristi himmelsfärd.

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *