Safari || Astrid Lindgrens Näs || Halmstad

Hallå där gott folk. Jag försvann!!! Men nu är jag tillbaka- yippie 💪

För lite sedan skulle jag åka till en hemlig destination och dt visade sej vara Vimmerby. Där var vi på Astrid Lindgrens Näs.  Vilket var riktigt trevligt. Först var det utställning i museumet om Astrid och hennes böckers historia. Vilket var intressant. Sedan var man ute i trädgårdsutställningen och tittade på t ex. Sockerdrickaträdet från Pippi Långstrump filmerna.

Vi åkte vidare till Åbro bryggeri och åt mat och fick sedan en guidad tur hur dom tillverkar sin öl och cider.

Vidare sen åkte vi till ett safari och hälsade på älgar, som var riktigt snäll och vänliga. Jag fick t om en kyss av en älg, haha!

Resan finns på min Youtubekanal Carros Livsresa 

Sedan två dagar senare åkte jag till Halmstad och där var det sjukt varmt!! Hela 33 grader hade vi och jag var lycklig över att jag hade på mej de kläder jag hade ester som jag annars brukar gå i för varma kläder näe jag är iväg, men inte denna gång.. haha

Men jag shoppade lite kläder och så..blev riktigt nöjd..en vlogg på den resan finns också på kanalen 🙂

Och så var det utställning igen för Dinah. Ja det gick väl inte jättebra denna gång. Vi brukar få Excellent men denna gång blev det bara ett Very Good…..men aja.. Vi tar nya tag i juli, augusti, september och november. Vi har en riktig turné här nu, haha 😄 Men Dinah är ändå min stjärna ☀️🐾

Nu ska jag ta och sova. Är helt slut Efter idag. Började dagen med att städa 2 timmar och sedan så iväg 3 km cykel med Dinah och seb iväg direkt till Friskis för träning. Min älskade fredagsträning.

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg! Här uppdateras det om allt från min vardag och om hur det ibland är att leva med psykisk ohälsa och diagnosen "Attypisk Autism" som orsakar både motgångar och svårigheter i mitt liv. Men såklart hålls humöret uppe på bloggen så gott det går ✌
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *