Safari || Astrid Lindgrens Näs || Halmstad

Hallå där gott folk. Jag försvann!!! Men nu är jag tillbaka- yippie 💪

För lite sedan skulle jag åka till en hemlig destination och dt visade sej vara Vimmerby. Där var vi på Astrid Lindgrens Näs.  Vilket var riktigt trevligt. Först var det utställning i museumet om Astrid och hennes böckers historia. Vilket var intressant. Sedan var man ute i trädgårdsutställningen och tittade på t ex. Sockerdrickaträdet från Pippi Långstrump filmerna.

Vi åkte vidare till Åbro bryggeri och åt mat och fick sedan en guidad tur hur dom tillverkar sin öl och cider.

Vidare sen åkte vi till ett safari och hälsade på älgar, som var riktigt snäll och vänliga. Jag fick t om en kyss av en älg, haha!

Resan finns på min Youtubekanal Carros Livsresa 

Sedan två dagar senare åkte jag till Halmstad och där var det sjukt varmt!! Hela 33 grader hade vi och jag var lycklig över att jag hade på mej de kläder jag hade ester som jag annars brukar gå i för varma kläder näe jag är iväg, men inte denna gång.. haha

Men jag shoppade lite kläder och så..blev riktigt nöjd..en vlogg på den resan finns också på kanalen 🙂

Och så var det utställning igen för Dinah. Ja det gick väl inte jättebra denna gång. Vi brukar få Excellent men denna gång blev det bara ett Very Good…..men aja.. Vi tar nya tag i juli, augusti, september och november. Vi har en riktig turné här nu, haha 😄 Men Dinah är ändå min stjärna ☀️🐾

Nu ska jag ta och sova. Är helt slut Efter idag. Började dagen med att städa 2 timmar och sedan så iväg 3 km cykel med Dinah och seb iväg direkt till Friskis för träning. Min älskade fredagsträning.

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Men även så kommer ni få följa med mej i livet tillsammans med mina hundar där vi tränar ihop, åker på utställningar och är ute på äventyr på resor till mestadels Göteborg och kanske till och med får följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn Dokumentären som jag och en kompis jobbar med, och även en del youtubearbete presenteras här tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gärna! :) Träning och viktnedgång är ett av mina största mål, så lite nytt i bloggen är det också. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *