I dagens avsnitt av ”Hemliga Beundrare”

Hej på er.

Idag har äntligen mitt avsnitt börjat sända på Viafree och Viaplay i serien Hemliga Beundrare. Jag har redan fått lite kommentarer på Facebook och Instagram privat, och det är kul att ni tyckte vi hade lite humor.

Jag tyckte hela upplevelsen och resan var spännande, kul och mest lärorikt när det kommer till tv och inspelningar och så. Det är verkligen något som jag vill testa på igen! – men får se hur det blir. Nånting i framtiden hade ju varit något.

Jag har inte sett mitt avsnitt ännu då jag ska invänta till ikväll och äta tacos till, och bara lyxa till det lite extra  🙂 menar, det är ju inte varje dag man får vara med i tv sådär och va med i ett eget avsnitt 🙂

Här är en länk till trailern;

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1653356398141250&id=801068063370092

Och här är länk till serien och avsnittet;

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10214516305085860&id=1367375046

Jag hoppas ni tycker om avsnittet 🙂

 

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Men även så kommer ni få följa med mej i livet tillsammans med mina hundar där vi tränar ihop, åker på utställningar och är ute på äventyr på resor till mestadels Göteborg och kanske till och med får följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn Dokumentären som jag och en kompis jobbar med, och även en del youtubearbete presenteras här tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gärna! :) Träning och viktnedgång är ett av mina största mål, så lite nytt i bloggen är det också. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till I dagens avsnitt av ”Hemliga Beundrare”

  1. Bella skriver:

    Du är en kopia av Jannica dahlström 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *