Denna värme är inget att leka med…

Hej på er.

Hur känner ni för denna EXTREMA värme egentligen? Jag gillar den definitivt INTE!!!! Ibland känns det som att jag ser min tid passera förbi och att döden är nära, just pga värmen!

Viktnedgången har stannat upp. Har gått ner 1 kg på 3 veckor…. INTE bra. Men ja. 23 juli Så är det igång på allvar igen med träningen och då blir det en någorlunda rutin igen. Sommarschemat på Friskis fortsätter men en ledare kommer tillbaka efter 5 veckors uppehåll/ semester och ska sedan köra 2 pass i veckan sen fram till höstschemat drar igång, sen är det igång som vanligt.  Men denna höst kommer nog va väldigt intensiv och jag Tror jag kan klara att nå 70 kg till jul. Faktiskt.

Har 2 IW- pass varannan vecka, åtminstone 1 IW pass varje vecka. Core och jympa. Troligen kommer jag återgå till spinning igen.  Så jag TROR chanserna finns. För just nu näe det är sommar så hålls inte ruinerna….Men men.

Jag och hundarna kom hem sent inatt. 01.30, men vaknade 05.45 i morse… -.-’

Vi var iväg på grillkväll så det blev nattbuss hem och sen sova. Men pga värmen så sover man inte så bra för den delen heller…. jag kan säga att jag är lycklig över att jag inte bor i Frankrike eller Spanien. Men det var gott i går i alla fall och hundarna skötte sej bra i vanlig ordning.

Och så innan grillningen så var man tvungen att äta något innan.

Nu måste jag ut i värmen med hundarna. Vi går ut och vänder direkt efter att de gjort sina behov. För de är inte heller förtjusta i denna värme… jag orkar inte ens åka och handla, så jag funderar starkt på att ta hemkörning av en sallad eller nånting, bara jag slipper gå ut.

Imorgon blir det svalare åtminstone. Bra. För jag hade bokstavligen DÖTT på uteträningen om värmen är som igår och idag.

Usch. Må denna värmebölja snart vara över….

Hur gör ni för att orka med denna värme? 🙂

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg! Här uppdateras det om allt från min vardag och om hur det ibland är att leva med psykisk ohälsa och diagnosen "Attypisk Autism" som orsakar både motgångar och svårigheter i mitt liv. Men såklart hålls humöret uppe på bloggen så gott det går ✌
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *