Min sommar || Vi måste prata allvar- om hat.

Hej på er. Jag har faktiskt haft fullt upp nu de senaste veckorna. Jag har haft besök från Stockholm under en veckas tid, så vloggar på det finns på min Youtubekanal Carros Livsresa 😊

Vi tog en båttur till Grimskär en dag, och det var riktigt trevligt. Gick in i hemliga minstationen och vi hade en guid som berättade massa spännande historier om just Grimskär och Kalmar. 

Jag älskar att åka båt. Så det är en av höjdpunkterna i sommar som jag har gjort. Att va på havet är verkligen magiskt. Jag vet inte varför jag känner så, men det blir som ett inre lugn och terapi för själen. Men det finns många som känner detsamma, så jag är ju inte ensam om det 😃

Jag och min kompis spelade även lite minigolf en kväll, och det var också trevligt. Och jag vann…. såklart 🤪

Och så var ju vi iväg på hundutställning igen, i Nybro denna gång. Björn, som han heter, som var på besök, följde med och filmade och var med som sällskap. Trevligt. Och denna gång fanns det ingen handler som hjälpte mej med Dinah i ringen, men det gick ju super ändå. Hon är faktiskt min fina Dinah. Wilda var hemma hos hundvakt. Så hon trivdes.

Dinah och jag hamnade på en 2a planering, och det är jag supernöjd med och specifikt näe jag ställde ut henne själv, som sagt, utan handler. – så jag hoppas dock att det går bättre nu snart i Ronneby. Domarna senaste gångerna har varit så kräsna i mitt tycke… specifikt Kalmar… Men ja. Det är nog utanför Kalmar som funkar bäst för oss, haha

Ja, det är väl en bråkdel av det som har hänt. Tjejerna och Jag har börjat ta cykelturer nu. Och det känns både kul och skönt att Dinah kan cykla och jag känner den trygghet att Wilda kan följa med nu utan att riskera att något händer ❣ 

Träningen har faktiskt varit igång nu ändå fast sommarschemat. Jag trodde sommarschemat skulle gå mej på nerverna eftersom jag inte skulle få ha kvar mina rutiner på 5 veckor. Men jag har faktiskt fått det, relativt i alla fall.

2 gånger i veckan har jag lyckats med, varv så är ett av passen fortfarande kvar, och nästa vecka är rutinerna igång igen. En aning nya också. Tisdagar är mitt ordinarie just nu, som tidigare, men även nu blir det fredagar- dubbelt upp. Vad jag vet nu. Men fram till slutet av augusti är det varje fredag som gäller, så viktnedgången kommer äntligen få en pusch igen! 

Tja. Detta var en liten update på bloggen. En mer allvarligt inlägg kommer inom kort. Det handlar om alla elaka kommentarer på meddelanden som jag har fått Ang min ofrivilliga barnlöshet och mitt eventuella beslut av att operera bort livmoder och äggstockar. Detta är i sjukdomssyfte och då är det bannemej inte kul att få påhopp av nån som säger att jag jag misslyckat liv och sen skrattar åt att jag har hormonell sjukdom… Så jag kommer göra en update och ett blogginlägg om detta nästa vecka. Jag ska till läkaren på måndag, så update om det kommer. Så kasta skit på mej om ni tycker det är kul och tro att era liv är bättre än mitt. Ingens liv är bättre än nån annans, vissa gör allt för en statusgrej och döljer den bistra delen för många. Jag lovar. – mer kommer som sagt senare skede❣

Ha det gött 💙

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Men även så kommer ni få följa med mej i livet tillsammans med mina hundar där vi tränar ihop, åker på utställningar och är ute på äventyr på resor till mestadels Göteborg och kanske till och med får följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn Dokumentären som jag och en kompis jobbar med, och även en del youtubearbete presenteras här tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gärna! :) Träning och viktnedgång är ett av mina största mål, så lite nytt i bloggen är det också. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *