Nystart = Nya rutiner i höst

Halloj.

Jag kommer komma ut med ett ”seriöst snack”- inlägg inom kort. Jag har lovat och kommer lova det nu under augusti- så håll ut!!!

Men hur har ni mått i denna värme som har varit igen? Det har vart olidligt varmt! – jag har ingen tillgång till pool, så jag använde mej av vattenslangen för att kyla ner mej. Men det gick det också. Dinah har i alla fall också kul medan Wilda håller sej i skuggan och tittar på 🤣

Jag må då säga det, men så skönt att träningen är igång i rutiner igen! – visst. ”Semester” från ett av passen, men det är ju bara 3 veckor till kanske. Får se. Men mitt IW pass har dragit igång igen och nu med två gånger i veckan ett tag framöver. Tisdagar och fredagar. Och så spinning emellan där. Det bli PERFEKT!

sommarschemat fortsätter som sagt minst 3 veckor till. BRA! Sedan är höstschemat så mycket bättre!!! Kommer utöka träningen. Kommer dock inte bli så mycket Core som jag tänkte då det krockar SAMTIDIGT som ett annat pass. Men det gör inget, jag får väl gå på det när hon hoppar in för en annan vid något annat tillfälle.😊

Men tänker då dessa rutiner;.

måndagar: LEDIG

Tisdagar: INDOOR WALKING- DISTANS

Onsdagar: SPINNING

Torsdagar: EV. JYMPA MEDEL

Fredagar: JYMPA MEDEL

Lördagar: LEDIG

Söndagar: INTERVALL/ FLEX (varje söndag) och INDOOR WALKING SOFT (Varannan vecka)

Just nu är det detta som är tanken. Såklart kommer det förändras lite med tiden, troligen, men tanken är att det ska va dessa rutiner Sen när sommarschemat slutar. 

Det kommer bli så otroligt skönt när augusti försvinner så det kan bli höst någon gång!!

Vad ska ni hitta på sista sommarmånaden?? ☀️☀️☀️

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Men även så kommer ni få följa med mej i livet tillsammans med mina hundar där vi tränar ihop, åker på utställningar och är ute på äventyr på resor till mestadels Göteborg och kanske till och med får följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn Dokumentären som jag och en kompis jobbar med, och även en del youtubearbete presenteras här tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gärna! :) Träning och viktnedgång är ett av mina största mål, så lite nytt i bloggen är det också. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *