Tiden står just nu still

Hej på er.

Det var ett tag sedan jag bloggade och jag har så många förklaringar men det får komma längre fram. Jag och alla närstående har kämpigt just nu, mer än så kommer jag inte med.. jag hoppas att ni förstår ändå. Jag kommer orka skriva längre fram, men just nu blir det rätt stillastående på bloggen och inne på Youtube. Jag ska såklart försöka göra mitt bästa med att ni ska få er uppdatering, för jag vet att det finns människor här ute i världen som både läser och tittar på min blogg och Youtube.

Jag är i tanke om att ni ska få följa med mej en hel vecka from.nästa vecka och se vad jag håller på med om dagarna  för att få en inblick att det just nu är rätt stillastående samt att jag jobbar på min viktnedgång.

Men av personliga skäl så kommer jag inte att berätta mer.. inte nu i alla fall.

Kan dock berätta att Wilda fyller 4 år idag och hon har fått en födelsedagresa av mej. Vi ska till Stockholm om drygt två veckor, bara hon och jag. Så det kommer bli trevligt. Vi ska hälsa på milans uppfödare och träffa deras nya vovvar som Wilda ska få leka med. Så.det kommer bli trevligt. Det vet jag.

Dinah är på g in i löp också, så får se om hon drar igång med det snart.

Nu måste jag vidare. Ska på min träning om 3 timmar så måste göra mej i ordning nu och sen hem och lämna mina vovvar hemma.

I kommande video så kommer ni få se hur mina dagar är, men allt med respekt kommer jag inte att filma. Förklaringar kommer länge fram.

Men ha det gött så länge.

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *