Tv3 på tisdag. Nu Stockholm

Hej på er.

Jag hoppas allt är bra med er. Här är det inte så bra. Det är bara jobbigt. Pmds besvär, trött och ja… deppig.

Jag är i Stockholm nu så det är ju bättre det än att just nu vars hemma och bli frustrerad på allt och alla. Här kopplar man bort lite av tankarna. Wilda är såklart med. Så det känns bra.

Igår var det strul hit. Fastnade i Alvesta på drygt 3 timmar pga inställda tåg och jag kan ju inte komma hem pga ekonomiska skäl så jag satt strandad där i väntan på att kundservice skulle hjälpa mej med transport till Stockholm.

Vi gick till ett närliggande hotell Wilda och jag efter ett tag och satte oss där, laddade mobilen och lånade toaletten. Att va fast från 07.26 och gick upp 03.35, ja, det var riktigt sjukt! – så EGENTLIGEN hade vi kunnat åka med 08.30 tåget hemifrån för det slutade med att vi ändå fick åka det tåget som var tänkt från början 😂 så då misste man den sovmorgonen i typ onödan hahs.

Och mat var inget man hade heller så det blev inget att äta förrän 10 timmar senare. … Men hade lite isté med mej så för den delen var dt lugnt och Wilda hade vatten med sej.

Nu är vi hos milans uppfödare och bor här till imorgon. Vi ska på hundträff imorgon och Wilda får vara med. Så det blir säkert kul!.

Nu ska vi snart iväg till brandstationen vid Arlanda. Så vi hörs senare 🌳🍁

Ps missa inte Hemliga Beundrare på tv3 på tisdag klockan 20.00 😃 då är jag med😄

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Men även så kommer ni få följa med mej i livet tillsammans med mina hundar där vi tränar ihop, åker på utställningar och är ute på äventyr på resor till mestadels Göteborg och kanske till och med får följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn Dokumentären som jag och en kompis jobbar med, och även en del youtubearbete presenteras här tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gärna! :) Träning och viktnedgång är ett av mina största mål, så lite nytt i bloggen är det också. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *