Tjejkväll i City, grodhuvuden och ödlor

God morgon på er.

Värst vad det ska strula för både mej och Sebbe denna vecka…. idag var tanken att vi skulle på bio idag, men det krånglar med SJ så det blir inget med det. Så vi tänkte istället ta relaxen idag, men eftersom bussarna går som det går och min vovve löper så känns det onödigt att lägga pengar på något som man bara kan vistas i under 1 timme bara. Så istället blir det nog att åka in till stan senare och äta grodhuvuden- en marsipanskulptursbakelse eller vad man säger, så det blir så istället. Och så lär jag nog komma hem med fler ödlor. Ha Ha.

Ödlor ja. Det är dessa jag menar såklart. Som sitter på min rygga. Haha. Lär väl börja samla på massa ödlor snart framöver. Men det finns en anledning till det, men den är lite sådär hemlig i dagsläget 😉🦎

Jag köpte mej en ny väska i förrgår som jag personligen tycker sitter så bekvämt på mej och som jag tycker att jag passar i om jag alltså har rätt utstyrsel, hehe. Jag brukar anpassa mej så det bör ju va rätt lugnt 😁

Igår var jag akut hos sjukgymnasten då min skadade arm smärtade till ut i nyckelbenet på båda sidorna. Vi gick igenom med ultraljud för att se om det var något skadat, brutet eller överhuvudtaget inflammerat. Men det var det faktiskt inte. Utan det var vad jag misstänkte Ang min biceps, att det var den som strulade- igen. Men inte samma som förra gången, nu var det ingen vätska runt utan nu var det min korta bicepsmuskel som hade svullnat och det var rätt ovanligt att man kunde få ont i den, men smärtan kunde bero även på en liten sträckning OCKSÅ, så ja….visst har man otur ibland ✌ men så skönt att veta att att det inte är något allvarligt, fast det är ju jobbigt att det ska vara så begränsat. Man kan inte liksom göra så mycket med armarna (ja den andra är också drabbad men inte lika mycket)!

I torsdags kväll var det även tjejkväll i Kalmar. Det visste jag och Sebbe inte om. Utan vi gick runt och smaskade på det som bjöds på i city. Det var allt ifrån champagne, cider, chips, choklad, ostbricka.. ja, goodiebags.. ja. Bara en bra kväll helt enkelt, och så bjöd Sebbe igen på mat, så då blev det middag också på det hela.

 

Sushi såklart, MEN det slår inte Kalmars BÄSTA sushi restaurang Kama Sushi, men det var relativt gott ändå om jag säger så. Men det var gott!!!

Under tjejkvällen blev man även stylad om man ville. Självklart tog jag tillfället i akt och gjorde det. Så vad tycker ni? Jag blev jättenöjd 👌😍

Nu ska jag göra mej i ordning och sedan dra vidare in till stan efter jag har rastat hundarna.

Så hare gött så hörs vi snart igen 😃

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Men även så kommer ni få följa med mej i livet tillsammans med mina hundar där vi tränar ihop, åker på utställningar och är ute på äventyr på resor till mestadels Göteborg och kanske till och med får följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn Dokumentären som jag och en kompis jobbar med, och även en del youtubearbete presenteras här tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gärna! :) Träning och viktnedgång är ett av mina största mål, så lite nytt i bloggen är det också. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *