Bio-besök, SPA-dag och grodhuvuden || Bra helg

God morgon

Den här veckan är relativt fullsmäckad också, men inte så full som den var förra veckan. Förra veckan var riktigt rolig och bra. Så jag hoppas att den här veckan ändå kan ge lite roligheter också.

Det var fler som har undrat Ang grodhuvuden. Ja, vi åt grodhuvuden. Här är bilden på grodans huvud 🐸

Ja, det var ju inga riktiga grodor som vi åt. Utan dessa var av chokladbollssmet och marsipan. Väldigt söt, rätt god men det var inte 100% i min smak. Väldigt å annorlunda.

Igår var jag och Sebbe och SPA hela dagen. Hundarna fick klara sej själva igår, men de hade ju såklart nån som kom och rastade dom. – men det var en trevlig vistelse.

Ja. Det blev några timmar som sagt.

Tillägger att vi även hann att se Toy Story 4 filmen ändå. SJ hade faktiskt lyckats lösa problemen bara nån timme innan filmen började så det blev en sista minuten till biostaden 😏

Dinah har börjat löpa igen. – det är bra. För jag vill gärna fira jul med släkten i år, det har jag inte kunnat göra på sådär 3 år nu. Eller Ja… För 3 år sedan  så var det mitt egna val då att åka till Göteborg istället, vilket jag inte ångrat såklart. Året därpå minns jag inte varför,.haha men förra året hade Dinah precis slutat löpa  men hanhundarna hade blivit smittade av en annan hund av ett virus som jag inte ville riskera mina hundar, så därav blev det inget förra året heller. Så planerna är att det ska funka fira jul i år istället 🙂

…. och i veckan börjar jag med medicinering av min endometrios behandling… ser verkligen inte fram emot det eftersom biverkningarna är stort sett identiska med den medicineringen jag tog för något år sedan och det är det jag är rädd för. Jag kan säga att det inte alls är kul att va sjuk- och jag vet att det finns vissa personer som klagar på mej och att jag får skylla mej själv om jag tar bort både äggstockar och livmoder för att inte få barn. Och att få en hälsning att personen hoppas att jag får ett liv utan barn, ja det var inte det roligaste!

Jag föredrar helst att I SÅ FALL skaffa barn när man mår bra, när man inte lider av sjukdomen på samma sätt, när man orkar ta hand om sej själv innan man ens tänker tanken att ens att orka ta hand om en annan person. Ett barn är mycket ansvar, mer än vad man förväntar sej..det är inte bara en massa ”gulligull”, det är mycket mer. Ett livstids ansvar av en annans liv, hela sitt egna liv. – men det jag ville komma till. Att bli kränkt och så det är INTE kul. Jag kan inte hjälpa att jag är sjuk. Jag vet att jag inte kan adoptera heller då jag inte ens har ekonomin till att lyckas få igenom en ansökan osv.! – så EGENTLIGEN. Kom inte till mej och säg ”du kan ju adoptera”- nej… jag får inte . Jag kommer inte bli godkänd. – det är lite om varför jag inte har barn nu…

Aja. Mer om ”hat” kanske kan komma i ett annat inlägg.

Nu ska jag ut med hundarna och sen iväg till McDonalds och äta med Sebbe. Vi ska utnyttja våra gratis måltider, så det är sista dagen idag, så det blir bäst så 😉

Ha det gött så länge 🙂

Och glöm inte min kod om ni reggar er på Anyfin 🤩.finns länkat här nere 👇

carros_livsresa – Instagram 

Carros Livsresa – Facebook 

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Men även så kommer ni få följa med mej i livet tillsammans med mina hundar där vi tränar ihop, åker på utställningar och är ute på äventyr på resor till mestadels Göteborg och kanske till och med får följa med bakom kulisserna av Andra Avenyn Dokumentären som jag och en kompis jobbar med, och även en del youtubearbete presenteras här tillsammans med min kompis. - Vi har kanelen "Sebbe&Carro". Kika in och följ oss gärna! :) Träning och viktnedgång är ett av mina största mål, så lite nytt i bloggen är det också. Och mycket mer. - hoppas ni ska trivas :-)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *