Seg viktnedgång men en förändrad kropp

Detta med kroppshets och viktnedgång. Ja man är taggad… Men till en början. Visst. För vissa kan det va långvarig sikt och för andra kör man delmål.

Under 2019 nu så satsade jag på min viktnedgång och det gick ju bra fast detta år har blivit ett år med motgångar, men viktnedgången har lyckats och NÄSTAN kommit halvvägs. Det är bra! 13 kilo sen januari sen har det stått stilla. Men det gör faktiskt inget eftersom jag ser ändå, till och från, att min kropp förändras men vikten står still. – ja, orsakerna är ju ändå lite beroende på att man kan ha ätit fel, psykisk ohälsa och stress och oro. Och säkert fler faktorer och var jag kan säga så är det beroende på det mesta. Sorgarbete är ett av momenten man går igenom nu och så. Men ja.

Jag TROR att 2020 kommer bli ett mycket lugnare och bättre år och säkert också ett mer fysiskt och nog psykiskt lugnare år. Kroppen kommer nog göra en drastisk förändring. Menar. Bara nu i år har jag börjat med spinning på Friskis, alltså ett nytt pass för mej då jag tidigare inte nått ner på en spinningcykel men tack vare ledaren som jag går hos nu så har vi kommit på ett knep att jag ska kunna nå ner och det har under några månader nu fungerat väldigt bra och det har blivit så lättat för mina ben osv.!

Det andra passet som jag bara i år har börjat på är ju cirkelgymmet. Det är bara 4 veckor sedan som jag började på detta passet och jag måste bara säga att det är ett utav det roligaste som jag har hittat på Friskis! – 4 veckor har gjorts, men ändå känner jag att min styrka och kroppshållning har förändrats och i och med det så tänker jag, eftersom spinning  är relativt nytt för mej och cirkelgymmet också så ser jag 2020 som en nystart med viktnedgången/ kroppsformeren.

Hur menar jag? – vikten just nu, det skiter jag väl LIIITE i eftersom jag klarade 13 kilo under 2019, blivit mindre och fått en midja och mindre dubbelhaka, men nu när jag märker av att vikten har stannat upp men att kroppen börjar förändras, gå ihop lite och bli starkare igen så tänker jag numera att vikten’ den kommer när den kommer, och nu när jag har hittat mina nya pass och så varvar jag med dom pass jag redan går på så kommer vikten när den kommer så jag tänker väl inte 100% på det men jag försöker anpassa och hålla mej kring det jag vill för att viktnedgången ska komma igång igen, men inte PRIO1 ännu. Men tänk ändå vad 2020 kommer ge. Redan på 4 veckor har min sjukgymnast sagt att min hållning har blivit bättre. Och tänker att mina armar kommer bli bra under 2020 och då kommer ju träningen gå lättare när man kan göra det fullt ut!

Men nu ska jag ta och vila innan jag drar ut med hundarna innan läggdags. Imorgon träningsvila eftersom jag nog också kommer va som denna bild under imorgon- igen 😂 👇

Ha det gött. Hörs snart 😍 / C.

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg! Här uppdateras det om allt från min vardag och om hur det ibland är att leva med psykisk ohälsa och diagnosen "Attypisk Autism" som orsakar både motgångar och svårigheter i mitt liv. Men såklart hålls humöret uppe på bloggen så gott det går ✌
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *