Snabb julklappsleverans || Besökt nedbrända lador

Hej på er. Jag vill bara boosta Wilda lite då hon har tagit upp sitt Instagramkonto igen, och hon heter @wilda_15 😊

Men hur eller hur. – i vecka, alltså igår och idag kom de sista julklapparna som jag snart ska slå in. Jag ska ge klapparna nu nästa vecka till de jag inte kommer träffa på julafton och jag måste bara säga att jag är så otroligt nöjd över julklapparna som jag ska ge bort!! Det bästa till de bästa om jag säger så ☺ men vad det är kommer jag lägga ut efter julafton eftersom det kan ju förekomma att de som ska få julklapparna KAN läsa mina blogginlägg 😉

Så ikväll/ natt blire väl att slå in klapparna men oj vad jag vill behålla det själv- fast det passar inte mej- ännu, men det passar definitivt in till personligheterna som personerna har till mina julklappar 😃

 

Idag har det varit en riktigt grå dag. Men det har varit en riktigt vovvedag. Idag tog vi bilen till ett ställe med massa fält och hundarna fick springa av sej så gott de ville och orkade. Det blev en stund och det var ute i regnet, geggan och joxet. Hundarna njöt och hade det trevligt och kul- Dinah om något hon blev helt till sej. Wilda strosade runt och Milan grävde till Kina… i alla fall försökte och Atlas tittade lite och snurrade runt lite.  Kan säga att dom var riktigt trötta sen efteråt. Särskilt Milan. Han slocknade i bilen direkt näe vi åkte in till stan. Vi gick även förbi ett ställe där det för tredje gången i år bara har brunnit ner. Det har varit 3 lador som har brunnit ner. 1 var runt nyår, sen andra ladan i mars och den tredje nu för bara några veckor sedan.- sjukt. Vem tusan är så dum och tuttar på lador? Visst, behöver ju inte vara nån person direkt utan ngt tekniskt fel från nån maskin eller så, men aja. Trist. Tur det inte bodde några djur där i alla fall..

annars så har jag och Wilda varit iväg och träffat nya kompisar.  Ja, för Wilda är det nya kompisar, och jag har ju hittat en nyfunnen vän som jag är så glad och tacksam över att ha träffat. Så vi har låtit hundarna träffas och sedan så har träningen bara fortsatt som vanligt 🙂

Men nu ska jag ta kväller. Ha det gött.

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *