Helt slut efter muskelkrampsanfall

Hej alla. God fortsättning fast det är en liten bit in i januari nu. – hemsidan har inte vart igång, av nån anledning kom den in i något tekniskt strul så jag kunde inte skriva eller logga in eller nånting..Men nu ska domänen och hemsidan vara igång, annars hade jag ju inte kunnat skriva här 😉

Men nu är jag här. Ligger i soffan och försöker bli bättre. Hade 2 krampanfall nu ikväll. Inte nån form av epilepsi eller ngt utan nån annan sort som jag inte går in på här. Men stress hade lite med saken att göra… Men paniken näe det gör så ont och man måste skrika av smärta och tappa andan- då är det illa. För jag klarar smärta men denna va inget att leka med!!!! Om tillståndet nu blir värre eller om ja får feber måste jag åka in direkt 😪

Ja  2020 började ju verkligen bra liksom! Har lite annat också som hände och sker. Men det kommer ni mörka av längre fram

Nu ska jag försöka sova. Roligare inlägg kommer . Det lovar jag 😉

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *