Ja jag misslyckade att baka en simple kladdkak

Jag satt och reflekterade över mitt liv genom en film som kom ut 2004. Filmen heter 13 snart 30 vilken är en film som jag såg 2004. Den var riktigt dålig- då. Men idag såg jag den igen och nu fattar man ju vad vuxenlivet innebär mer än vad man visste när man var 13, vilket jag var just 2004 näe filmen kom. Så.ja. logiskt att filmen var bra nu å inte då 🤣

Jag tänkte på det. Jag tror jag undrade lite då över hur livet var nu, som nästan 30 år. Hur kommer jag se ut vid 30? Hur är framtiden då? Vad kommer hända liksom? – ja, nu har man ju NÄSTAN svaret- så får väl kolla på filmen igen sen om 2 år 😜

I senaste inlägget skrev jag ju om att jag hade kramper, vilket jag hade men det var dessvärre återkommande nu i morse, så jag har bara tagit en låååååååång sovmorgon och sen legat i soffan HELA dagen och ätit blåbärssoppa och fick i mej 1 macka. 

Sedan skulle jag göra en kladdkaka men misslyckades eftersom jag glömde givetvis bakpulver 🤣 så nu har jag smeten istället och tar några teskedar om jag blir sugen hahaha.

Gårdagen var bra! Träffade en kompis som jag saknat ett tag! Vi har inte träffats sen innan jul, och eftersom jag är glad över att ha fått en riktig bra tjejkompis och kompis över lag som är ömsesidig med mer så känner jag mej gladare när vi träffas och har träffats ELLER om vi ska träffas.- det känns som att det har blivit nån form av ny livsförändring fast åt det positiva hållet.. därav är jag glad och tacksam över hur livet ändå är just nu! ❤

Nu ska jag kolla på 1 film till, sedan ska jag ut med doggsen. Imorgon är det fredag. Äntligen. Saknat träningen eftersom jag inte va där förra fredagen. Så imorgon blire bra!

Ha det!

 

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ja jag misslyckade att baka en simple kladdkak

 1. ellenlundis skriver:

  Vänskap är bra att ha! 🙂 Jag blir 30 om 1 år 😮

  ( Själv har jag också autism , lindrig funkionsnedsättning, psykisk ohälsa,, )
  Jag hittade din blogg via Youtube – Hemliga Beundrare!

  • Carro Eriksson skriver:

   Ja vänskap är det bästa som finns om det är ömsesigigt, annars är det inget att ha om det bara är en som vill hålla vänskapen vid liv 😀 – va kul att du hittat hit 😀👍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *