Min utmattningsdepression är tillbaka || R.I.P Carros Livsresa- Insta.

Hej på er. Jag vet att det var jättelänge sen jag skrev ett blogginlägg.

Förr förra veckan testade jag ett nytt pass på Friskis som jag tyckte var riktigt kul, som jag fastnade för å har gått på några gånger nu. Coreflex är ett pass som jag starkt rekommenderar! Det jag fastnade för mest var att det inte var så fysiskt jobbigt. Jag menar. När man inte mår 100% bra så kändes detta pass lagom! Inte så mycket hopp och flax utan det var mer lugnt och mycket stretch och stabilitet. Vilket var det man orkade förra veckan. Men det kändes bra efterår, kan garantera en ordentlig träningsvärk i alla fall 😅

Jag har även varit igång lite på gymmet igen. Denna gång utan min favoritledare, men det gick ju såklart..bjussar på lite bilder längre ner😉

Wilda var förra veckan hos tandläkaren också. Hon sövdes och fick sina tänder fixade. Och ja, inga tänder som behövdes dra ut i alla fall. Så det var tur det. Så det gick snabbt. Och mattes plånbok blev lite lättad 😉

Jag har även bytt mobil och därav har jag fått lösa mina problem med inloggningen här 😅 men nu så.

Jag kan säga att det inte har hänt så mycket senaste tiden annars. Jag har fått tillbaka min utmattningsdepression igen och därav behöver jag mycket vila och lugn o ro då jag lätt blivit hjärntrött. – men det man orkar mer av är att umgås med de människor som man mår bra av, som inte ger negativ energi och som inte tar ens energi. Så det är bara att tagga ner på sociala medier och radera och rensa så mycket jag kan för att bli mindre beroende av t ex.. facebook å Instagram. – jag känner att jag har lyckats rätt bra med facebook och Instagram har jag rensat både följare och annat. Det är inte längre Carros Livsresa utan min privata och denna är privat och kommer endast godkänna vissa följare å det är dom som jag känner/ känner till. Ta inte illa upp. – men bloggandet kommer jag såklart inte sluta med..Men jag kommer självklart strunta i vad ni tycker å tänker.

Imorgon är tanken att jag ska testa på skivstång på Friskis. Jag har inte varit på skivstång på typ 8-9 år sedan men då va jag med ledaren under passet å skötte musiken och hjälpte till åt motionärerna 😅 så imorgon blire spännande att se om jag kommer ihåg lite och får väl se hur det kommer gå..om man kommer iväg också för den delen 🏋️‍♀️

Och en annan nyhet är ett Friskis kommer flytta granne med mej till sommaren 😊 eller ja, de kommer ha en gymanläggning intill här så det kommer bli bra!

Nu ska jag snart ut med doggsen och sedan sova.

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *