Nya tankebanor ang daglig verksamhet- hjälp! Är osäker!

hade lite tråkigt igår så lekte lite med Snapchat filter 😉

Hej på er. Jag är verkligen inne i lite andra och nya tankebanor. Jag har precis blivit beviljad ytterligare 2 år av FK vilket jag är otroligt tacksam över med tanke på hur man verkligen mår nu! – nu vet jag att februari som kommer, kommer bli en väldigt jobbig och blandad månad. Jag är i känningar att en person jag har mej nära snart kommer lämna mej- hur eller hur så kommer personen lämna mej vilket fall nu under 2020, vilket känns tungt att bara veta tanken. – det är bara några få som vet detta. Och jag är därför beredd på det värsta nu i mitten/ slutet av februari… beroenden på vad resultat och sånt blir. – visst.. vissa har säkert redan nu några aningar. Men mer än så säger jag inte.

Och om och när det väl sker så funderar jag på att ta mej själv till en ny nivå. Menar, jag vill testa mej själv och se om jag orkar med en Daglig Verksamhet eller nånting och då är jag sugen på att i så fall finnas till på Maxi i Kalmar. Ja, det är inte första gången som jag har dessa tankar. Jag var ju inne på detta för drygt två år sedan innan min bästa vän dog. Sen hann jag dessvärre krascha igen och har med tiden blivit mer och mer hjärntrött och orken och krämporna börjat mer och mer blomma upp. Så jag är lite osäker och rädd om hur jag ska göra. Jag har svårt att va kvar långvarigt på en arbetsplats, svårt med att … ja. Mycket med mänskliga samarbeten mm.! Så jag vet inte. Och om jag behöver vila en eller två dagar så vill jag veta hur saker och ting kommer påverka mej om jag inte kommer osv.! Sen om jag inom en snar framtid ska påbörja utredning å ev operation så är det ju skönt å veta om allt kommer kunna bli utöver mina villkor osv (daglig verksamhet är ingen form av anställning utan mer en egen resurs för att kunna komma ut bland folk och känna att man gör ngt vettigt i livet). -.men vet inte…. tänker, tänk om jag blir trött helt plötsligt. Behöver gå iväg 10 min för att samla krafter mm.?!

Ja jag ska boka in mej på ett möte med LSS Eller vilka det är nu igen som har hand om detta.

Nu ska jag göra mej i ordning och sen ska jag nog googla runt lite å se.

Hare gött

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *