Ett hårt träningspass || Sebbe&Carro

Halloj.

Vilken vecka det har varit! Den har gått riktigt snabbt samtidigt som den har känts rätt seg. Sebbe och jag har spelat in lite till vår kanal Sebbe och Carro på youtube. 

Vår kanal har stått helt still nu sedan årsskiftet MEN det har sin förklaring! Vi har snokat runt lite å letat efter en uppgradering till kanalen så vi kan få bättre ljud och bild till våra avsnitt.

Redan vid inspelningarna så har det märkt att bilden har blivit så mycket bättre men ljudet däremot är väl sådär eftersom vi inte har nån mikrofon ännu. Men såklart hör man oss men det kommer bli bättre. – vår första video för 2020 kommer troligen imorgon på Youtubekanalen. En vlogg har vi också spelat in i veckan så vi har lite på lager som ska läggas ut nu. Nästkommande vlogg efter dessa två avsnitt som kommer ut på Sebbe och Carro blir en vlogg från Göteborg. 

Detta har varit min frukost senaste dagarna. Löskokta ägg, te-mackor och vatten samt så tar jag alltid en Ingefära- Shot med gurkmeja varje morron och det känns faktiskt bra. Man känner sej lite piggare på något vis.

Jag hittade lite nytt i mobilen. Köpte ny mobil för lite sedan och jag tycker om ett fota, så ja. Fotade dessa tappra blommor som har blommat ut nu redan i februari.

Det är även snart dags igen att röntga Dinah. Så får se hur det står till med henne, om man säger så.- och på tal om att leka med kameran, så tog jag även denna fina bild på Dinah. Är riktigt nöjd med den 🥰

Under veckan som har gått nu så har jag gjort en liten överraskning till en kompis. Skickade det med Posten igår så jag hoppas hon får den snart. Helt innan onsdag då vi ska på konsert på kvällen. Men jag tror hon kommer uppskatta den hur eller hur.

Igår var vi även på Friskis och tränade hon och jag. Hon frågade om jag skulle med på ett Indoor Walking distans-pass och ja, såklart jag ville följa med henne och träna. Så passet var sjukt jobbigt för det inte är samma som jag brukar gå på i vanliga fall, men det var roligt för hon peppade mej igenom hela passet när det blev tungt, vilket jag faktiskt uppskattade och tyckte var kul att ha nån som personligen peppade mej igenom när man började tappa orken 👊 – så idag blev det inget träningspass som var tanken 🤣

Nu ska jag kolla vidare på 22 juli som går på SVT-PLAY. En reality-serie om Utöja attitaten… ingen bra serie, men det är något som är.. hmm. Tankeställande å så..

Ha en fin fredagskväll.

 

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg. I denna blogg får ni följa med mej i livet med min diagnos "atypisk autism" och sjukdomen PMDS, samt hur det är att leva med detta i en värld med utmattningsdepression och psykisk ohälsa. Och såklart lite allmänt om min träning och vardag :)
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *