Barndomsminnen || Hittar en gammal teckning

Hur fint var inte detta? – de hemma gick igår igenom lite lådor från mormor och så hittade de en teckning som de hade sparat från mej när jag var 12 år 🥰 Tänk att mormor och morfar sparade så mycket som de fick av mej. Även massa kort som jag skickade till dom genom åren hade de sparat, och det är vemodigt att se allt som de har fått och så får man de tillbaka, av nån anledning. Som minne. Men om jag ska vara ärlig så känns det som att jag målade bättre då än vad jag gör nu.🤣

Igår var vi ute i skogen å flaxade..hundarna hade riktigt kul och roade sej och sprang som sjutton för de tycker de är så roligt att få springa fritt, och det förstår jag. Hade också tyckt det va kul att få springa fritt om jag var hund. Och jag tror mina hundar uppskattar det jag gör för dom ❤

Efter att vi var ute i skogen åkte vi en sväng ner till Stensö och jag passade på att kolla höghuset vid sjukhuset som Kalmarhem skulle lagt ut i fredags, som de aldrig gjorde. Men aja. De kommer väl i veckan troligen.

 

Alltså. Visst. Jag är sugen på att flytta till höghuset, men allt beror på lite vad hyran ligger på och om mina poäng kommer va tillräckligt. Men jag har en känsla av att det inte kommer bli så. Så om det blir så att hyrorna är orimliga så  kommer jag tacka Ja till en lägenhet i närheten där jag bor nu, för jag är trött på att inte få tider att tvätta… för i den andra lägenheten som har har sökt, där har de åtminstone en tvättmaskin och jag är ofta i behov av att tvätta…. t ex. Morgnar. INTE sugen att  tvätta 06.00 för då kommer jag somna bort från tiden. Och oftast 06.00 har pensionärerna sina tider också. – så rimligt. Sedan är det fullt oftast mellan 09.00- typ 15 och om jag ska ha mellan 15- 18 så går det inte Efter som jag nästan aldrig är hemma de tiderna, utan kommer hem runt 19- tiden och om jag ska tvätta mellan 21- 00 så somnar jag säkert bort tiden eftersom jag går och lägger mej vid 21. – ALLTSÅ är det nästan orimligt hos mej…och därav behöva flytta också för att få lite större.. så i dagsläget så hoppas jag att jag får chansen till lägenheten på andra sidan gatan och det tänker jag ha tillfälligt medan Kalmarhem smäller upp nya hus vid Friskis inne i stan, så jag sparar mina poäng till de om höghuset inte blir aktuellt.

Friskis smäller ju upp en anläggning här nu 1 augusti i husen intill mej nu där jag bor.

Nu ska jag spela lite ”Get” på tv- spel. Så hare gött 😉

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg! Här uppdateras det om allt från min vardag och om hur det ibland är att leva med psykisk ohälsa och diagnosen "Attypisk Autism" som orsakar både motgångar och svårigheter i mitt liv. Men såklart hålls humöret uppe på bloggen så gott det går ✌
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Barndomsminnen || Hittar en gammal teckning

  1. ellenlundis skriver:

    Jag har sparat gamla teckningar som jag gjorde som barn,, fram till gymnasiet,, även från folkhögskolan. Jag tycker det är rolig och se hur jag ritade under min barndom. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *