Träffar Jill Johnson || Friskis ❤ Dig || Alla Hjärtans Dag

Halloj. Hoppas det är bra med er. Här är det ok efter en turbulens kväll igår kväll. Jag satt och kollade på tv och helt plötsligt började hundarna beté sej annorlunda… Jag kollade om det va nånting, men verkade inte va nånting. Första tanken var ”fan. Åka in med båda för ev hjärninflammation” 🤯 men kände ändå. Det är som nånting flugväsen är här. Och ja….. tillslut såg jag en geting flyga runt och då fick jag min panikångest som hette duga!!! Jag är ju allergisk mot getingar och såklart att man blir rädd. Så andningen drog igång ordentligt, fick riktigt ont i bröstkorgen och va hystrisk!

Jag sms:ade tillslut min granne och han kom förbi och tog den åt mej… men det mest sjukaste var att det sedan inte va en geting-.-’ utan det var en stor fluga han fick tag i men han höll med om att det var riktigt lik en geting så han hade full förståelse 😊 men ändå. Skrattretande nu i efterhand att det var en fluga – en slö en 😂 Men jag fick äta min kvällsmat sen i lugn och ro 😁

Jag brukar äta lite flingor nu varje kväll med drottningssylt och 2 digestivekex med smör och 33 cl vatten som jag ständigt fyller på och har i kylskåpet- så TILLSLUT 😂

I onsdags hade jag och min kompis tjejkväll. Hon kom å hämtade mej runt halv 7 tiden då vi sen åkte vidare till Kalmarsalen för att se Jill Johnson och Liz Rose. – vi hade en hel parkettrad för oss själva då det var märkligt att det inte var fullsatt när det gäller Jill. Men ja. Konserten va okej. Men det bästa för mej var att jag hade min kompis med mej, för det var kul att få va med sej nån på konsert för en gångs skull då jag brukar åka själv annars. Och efteråt träffade vi Jill och jag ville såklart presentera min kompis för Jill. Och så blev det!.Jill tyckte det var kul att få träffa en kompis till mej och hon berättade för min kompis (Jill) om allt gott hon hört om henne,  om att hon är fin kompis som stöttar och så ☺️ Ja, det var för mej höjdpunkten att de två fick träffas och att jag också såklart fick träffa Jill och prata lite ❤ men det blev en bra kväll, det tyckte vi båda 😊

Igår kom ju världens bästa nyhet!! The Ark återförenas stod det på Aftonbladet Nöje. Och ja, det var för mej världens bästa nyhet 😁 så jag har bokat in mej 18 juli i slottsruinen i Borgholm och hoppas nån vill följa med  annars åker jag själv, som förr ☺️

Och så är det alla hjärtans dag idag… en dag som jag tycker är krimskrams-trams- dag… Jag har oftast ALLTID ogillat dagen. Dels för att jag är singel och för det andra veta att denna dag är alltid en sorgsen dag för mej… Men en delad glädje att min vovve som jag hade skulle fylla 10 år idag! – anyway. Idag blire iaf att ”fira” denna dag på Friskis ikväll. – ”Friskis ❤ Dej” stod det på en skylt med en liten godisask på bordet vid inloggningen via deras instastory. Så jag ska till min älskade anläggning och träna ikväll, lite extra, för jag ska sno en extra godisbit, för jag förtjänar det som singel och ikke älskad 😉❤

Och efter träningen, eller innan, beror på hur uttråkad jag är, så ska jag handla. Jag har blivit så beroende av kycklingcurrygryta med ris, så nu har jag cravings på det en period. Så det är tanken att jag ska äta ikväll tillsammans med 1 liten cocobounty, eller vad det nu heter och 1 liten Fanta burk. – så ska jag fira ikväll och nog se lyxfällan.. – Men det kan ju förändras. Vi får se helt enkelt 😉 vovvarna ska såklart få ngt extra idag också är tanken 🥰

Önskar er allt gott så länge 😊

 

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg! Här uppdateras det om allt från min vardag och om hur det ibland är att leva med psykisk ohälsa och diagnosen "Attypisk Autism" som orsakar både motgångar och svårigheter i mitt liv. Men såklart hålls humöret uppe på bloggen så gott det går ✌
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Träffar Jill Johnson || Friskis ❤ Dig || Alla Hjärtans Dag

  1. ellenlundis skriver:

    Åh Jill!!! 😀 Vad häftigt!
    Jag har träffat Ola Salo!! Min gamla musiklärare från gymnasiet är storebror till Ola Salo 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *