Göteborg blev min terapi

I torsdags förra veckan så packade jag väskan och drog till Göteborg med Sebbe. I samband med resan så passade vi på att spela in en vlogg till vår Youtubekanalen Sebbe och Carro .

Vi åkte med 09.55 tåget och resan tycker jag ändå gick snabbt. Lite svajigt med känslorna å tankarna med tanke på att Dinah somnade in förra veckan ❤ men men. Att åka iväg var nog det bästa jag kunde göra nu för att kunna tänka på annat.

När vi kom till Göteborg började vi med att ta en Uber till hotellet där vi brukar bo. Lätt, snabbt å smidigt att ta en Uber, inte så krångligt ändå. – men ja, vi har ju inte Uber i Kalmar  så det är trist. Tänk va smidigt det hade varit om även fler städer.

Men så fort vi kom till hotellet ”svirade” vi om till badkläder och gick upp på taket och satte oss drygt 2 timmar i poolen och försökte koppla av så gott det gick. – tankarna, ja. Dom är ju ännu idag tungt, men lite lättare. – Hur eller hur. Efter att vi tog poolen så bytte vi om och drog till Folkteatern för att se föreställningen Misantroperna , vilket var en gripande föreställning. Träffade även en kompis som också skulle på samma föreställning, men tillsammans med sin man. Så vi sa såklart Hej och kram på det. – och jag blev extra glad av att få träffa henne! Hon är så snäll och omtänksam ❤

Efter föreställningen så träffade jag en av dom som medverkade i föreställningen så det blev ordentliga kramar å lite småprat innan det bar av tillbaka till hotellet igen. ’Men detta var en bricka jag beställde vid pausen till Misantroperna och ja, det var väl inte direkt det bästa alternativet…. nästa gång blire nog en dricka vid pausen 🤣

När vi kom till hotellet igen så var jag sjukt sugen på Ahlgrens bilar, så då gick vi ner och köpte det vi va sugna på. – men jag åt dock inte upp allt. Har inte så lätt med att äta. Men men .. bättre det än ingenting om man säger så.

Natten var okej, men vaknade flera gånger av att jag höll på att ramla ner från sängen, haha. Är inte van att sova i mjuka lakan och små sängar. Eller små och små.. men är van att sträcka ut mej lite mer.

Men frukost blev det. En riktigt lyxfrulle blev det. Nutella är inget jag annars äter till nånting annat mer än chips, som är väldigt sällan. Men detta blev min frukost och sen drog vi upp 3 timmar i poolen igen och njöt.

Efter så blev det en rundtur till Kvilletorget och sedan vidare till Nordstan för fika innan vi åkte till Backa Teater för Krigerska där min kompis medverkar i. Den föreställningen var mer som en dokumentär men den var riktigt gripande och bra.

Dagen efter gick vi upp tidigare för vi skulle åka vidare till Halmstad. så vi fick slänga i oss frukosten då vi försov oss, men vi hann med fast även vår Uber till stationen krånglade 😒

Men vi hann iväg och kom fram till Halmstad. Vi var inte där så länge. Lånade toaletten hos brorsan och sedan skulle vi bara åka hemåt med de hemma, så hemvägen blev bil. Ändå skönt. Wilda som hade varit hos moster på Öland blev överlycklig när vi kom hem.

Sen hann jag inte vara hemma mer än en dag. Redan nu i måndags skrev min kompis till mej och frågade om Wilda och jag vill med på lite äventyr. Så ja, i tisdags så åkte vi till Öland till hennes stuga med våra hundar och så fick de leka och så blev det för oss fika och lunch.

Så det blev en mysig tisdag fast mina känslor å tankar svävade massa… skönt att ha det stöd man har från henne. Hon är fin vän ❤

Önskar er alla en fin helg.

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg! Här uppdateras det om allt från min vardag och om hur det ibland är att leva med psykisk ohälsa och diagnosen "Attypisk Autism" som orsakar både motgångar och svårigheter i mitt liv. Men såklart hålls humöret uppe på bloggen så gott det går ✌
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Göteborg blev min terapi

  1. ellenlundis skriver:

    Vad är en Uber? Mysigt ni hade det 🙂
    Så söta vovvar!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *