Utredning på gång om 2 veckor

20 kg torsk och lax är rensade idag. Det var sjukt länge sedan som jag var iväg och besökte cafét. Men 1.5 timme körde helt slut på mej.

Men som rubriken lyder. Den om 2 veckor gäller det. Då ska jag iväg på möte och snack om utredning av att operera mej. Tanken är den att nu prata om att ta bort äggstockar och livmoder. För just nu, som många vet, så tar ägglossningen och menstruationen halva mitt liv med ”skit”/ hjärnspöken, kräkningar, värkar och bara utmattning…

Men nu så är äntligen samtal på gång samt lite tester ska göras oxå, vad jag förstår det som. Jag kommer iaf inte gå igenom detta ensam. Kommer ha en trygg vän med mej, vilket känns skönt och tryggt. Så får helt enkelt se hur det blir efter mötet och så om två veckor. – så om det blir som Jag har tänkt så kommer det halva mitt liv bli enklare utan dessa effekter 2 veckor varje månad = halva livet. Jag kommer gå djupare inom detta längre fram. Kommer självklart blogga i mån av tid också, för de som vill följa hela processen då, annars är det upp till var å en om man bara vill snoka eller bara ha allmän läsning i form av olika bloggar 😉

Jag har och kommer säkert få ”skit” av vissa personer här Ang mitt beslut och jag vet konsekvenserna som t ex att inte kan bli gravid med mer, men just nu, nej. Jag kan inte må skit halva livet, bli gravid och det är bra ett halvår eller ett år och sen är man på samma veva igen med hormonerna, spökena med mer och om man mår som man gör med min form av psykiska ohälsa, diagnos och andra fysiska besvär. – ja. Säg va ni vill helt enkelt. Men jag gör detta för att må bättre utan att ha livsbegränsningar mm.!

Nu ska jag ta och sova. Är helt slut efter kvällens träning- imorgon blire fullt upp också. Städning, tvättning, träning och fixa lite färskost inför torsdagens resa  🙂

Om Carro Eriksson

Hej och välkomna till min blogg! Här uppdateras det om allt från min vardag och om hur det ibland är att leva med psykisk ohälsa och diagnosen "Attypisk Autism" som orsakar både motgångar och svårigheter i mitt liv. Men såklart hålls humöret uppe på bloggen så gott det går ✌
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Utredning på gång om 2 veckor

  1. ellenlundis skriver:

    Vilket bra beslut!! 🙂 Det är din kropp och du bestämmer själv, hur du vill göra!
    Väldigt modigt också!

  2. Mia skriver:

    Hej.. har du gått på skola i smedby? Typ 2009 påminner mej om en.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *